Piperea, pentru „deștepții plandemiei”: Utilizați rețelele de spitale private

Publicat in Politica 13 Octombrie 2021 6378 ori
Google+ WhatsApp
Piperea, pentru „deștepții plandemiei”: Utilizați rețelele de spitale private
Piperea, pentru „deștepții plandemiei”: Utilizați rețelele de spitale private

În loc să se laude că au obținut ajutor de la itelieni, unguri și nemți care s-ar fi oferit să preia bolnavi români aflați în stare critică, deștepții plandemiei ar face bine să utilizeze (cu sau fără plată, că de aia e stare de alertă) rețelele de spitale private, care cam șomează lunile astea*, este de părere avocatul și profesorul Gheorghe Piperea.


„În loc să dea vina pe așa-zișii anti-vaxeri** și chiar pe „ne-vakseenați" că s-au aglomerat la maxim spitalele și că mor oamenii incinerați la secțiile ATI, impostorii care se auto-intitulează specialiști și autorități sanitare ar face mai bine dacă ar demisiona în bloc, pentru a lăsa sistemul sanitar să funcționeze liber de protocoalele arahatiene. Managerii și medicii ar putea, astfel, să ceară și să obțină bani și resurse logistice pentru medicamentele și procedurile sanitare care s-au dovedit eficace până în prezent, în lipsa sau în ciuda vakseenului.
Și, apropo, cineva care chiar ar putea avea glagoria la purtător ar trebui să impună testarea tuturor, indiferent dacă oamenii sunt sau vakseenați. Britanicii au ajuns la concluzia oficială, prezentată chiar la BBC, că pe măsură ce crește rata de vakseenare, crește și procentul de pozitivare și îmbolnăvire gravă a persoanelor vakseenate.
Cumpărați naibii medicamente, lăsați medicii și personalul sanitar să își facă treaba, fără presiunea obligativității vakseenării, ascultați, în sfârșit, de știință și de experți, nu mai faceți politică și jocuri de putere pe spinarea și suferințele oamenilor! Cu cât vă concentrați mai mult pe cenzură, pe sancționarea delictului de opinie, pe vânătoarea de inexistenți anti-vaxeri și pe aruncarea responsabilității pe oricine, minus voi, cu atât lumea noastră se afundă mai vijelios în disperare. Cu frigul de afară, cu foamea din gât, cu vidul din buzunare și din conturi, lumea noastră va face nu implozie, ci explozie.
*săptămânile trecute Warga Enayati, patron din domeniul medicinei private, se plângea că mai mult de un milion de pacienți nu au mai trecut pragurile spitalelor în anul plandemic 2020
**nu există anti-vaxeri în România, ci doar câțiva oameni care se opun super-serului magic (care nu e vakseen, ci substanță de modificare genetică), inoculării obligatorii cu zisul ser, separării lumii în supuși conformiști, pe de o parte, și persoane „ne-vakseenate", pe de o parte și, în fine, înlăturării oricărei răspunderi a producătorilor zisului se, a spitalelor, a medicilor, a influencerilor, a politrucilor auto-intitulați experți și a statului, pentru ineficiența și efectele adverse periculoase ale zisului ser de manipulare genetică; pe de altă parte, aceste persoane problematice (=ne-dogmatice, care nu iau de-a gata și de bună narațiunea oficială, favorabilă marilor comercianți și vătafilor lor) sunt puține, fără vreo forță financiară în spate, fără susținere mediatică, ci doar cu niște întrebări și dubii – mă îndoiesc, deci găndesc, cuget, deci exist, vă mai aduceți aminte de la lecția de logică din clasa a IX-a?", conchide avocatul.
Cineva face totuși ceva
Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Adela Cojan, a anunţat marţi că ambulanţele private vor răspunde, în perioada următoare, la apelul 112 pentru a ajuta sectorul public în contextul pandemiei de COVID-19.

„Este foarte îngreunat accesul ambulanţelor către pacienţii ce sună la 112 pentru testarea COVID. Ieri am făcut o serie de virări de credite bugetare de la alte domenii pentru a implica inclusiv ambulanţele private, care vor răspunde la acelaşi număr 112, pentru a ajuta sectorul public. În lupta aceasta trebuie să înţelegem cu toţii că fără un parteneriat public – privat, mai ales în condiţiile în care s-au restricţionat internările pentru afecţiunile programabile în spitalele COVID sau suport-COVID, acestora trebuie să le asigurăm accesul în celelalte instituţii sanitare fără să ţinem cont de forma de proprietate a instituţiei sanitare respective", a declarat şeful CNAS.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.