Viceprimarul Daniel Nicodim: „Ploieștiul vă va primi, mereu, cu brațele deschise”

Publicat in Politica 06 Septembrie 2021 385 ori
Google+ WhatsApp
Viceprimarul Daniel Nicodim: „Ploieștiul vă va primi, mereu, cu brațele deschise”
Viceprimarul Daniel Nicodim: „Ploieștiul vă va primi, mereu, cu brațele deschise”

Viceprimarul Ploieștiului, Daniel Nicodim, a fost reprezentantul administrației locale la festivitatea de premiere a Campionatul Național de Gimnastică Ritmică Junioare II și III, desfășurat în acest weekend la Sala Sporturilor Olimpia.

„Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești a găzduit, în acest weekend, Campionatul Național de Gimnastică Ritmică Junioare II și III. Excelenta organizare a acestui important eveniment sportiv reprezintă  rodul efortului unor oameni minunați, care iubesc necondiționat fenomenul sportiv. Le adresez sincere mulțumiri și felicitări atât lor cât și sportivilor participanți!

Talentul celor mici, însuflețirea cu care muncesc pe altarul sportului, reprezintă un model de inspirație pentru noi toți! Vă mulțumesc, în numele tuturor ploieștenilor și vă asigurăm că Ploieștiul vă va primi, mereu, cu brațele deschise”, a transmis viceprimarul Ploieștiului, Daniel Nicodim.

Detalii aici: https://www.facebook.com/233979025197015/posts/234324618495789/?d=n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : actualitateaprahoveana.ro

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.