Deputatul Bogdan Toader, președinte PSD Prahova: Parcul Industrial Plopeni este în pericol!

Publicat in Politica 30 August 2021 798 ori
Google+ WhatsApp
Deputatul Bogdan Toader, președinte PSD Prahova: Parcul Industrial Plopeni este în pericol!
Deputatul Bogdan Toader, președinte PSD Prahova: Parcul Industrial Plopeni este în pericol!

Deputatul Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, susține că activitatea economică a Parcului Industrial Plopeni este în pericol deoarece a trecut aproape o lună de la incendiul care a distrus transformatorul necesar alimentării cu energie electrică a societăților aflate în incinta sa.

În acest context, liderul social democraților prahoveni a lansat un atac dur la adresa celor din administrația publică locală și județeană, susținând că sute de locuri de muncă sunt în pericol din cauza indiferenței acestora.

"Parcul Industrial Plopeni este în pericol!
Câteva sute de locuri de muncă sunt în pericol, din cauza indiferenței voastre, a celor din administrația locală și județeană!
A trecut aproape o lună de la incendiul care a distrus transformatorul necesar alimentării cu energie electrică a societăților aflate în incinta Plopeni Industrial Parc. Activitatea firmelor este în pericol, iar patronii anunță, rând pe rând, că vor părăsi parcul industrial!
Nu ați făcut nimic pentru aceste IMM-uri care susțin sute de locuri de muncă și unde câștigă o pâine și locuitori din Plopeni!
De ce tac autorităţile locale şi judeţene?
Domnule Dumitrescu, domnule Tudone (pentru cine nu vă cunoaște - președintele și vicepreședintele Consiliului Județean Prahova), nu vă interesează soarta orașului care v-a adoptat înainte de alegerile locale și în care aveți domiciliul pe cărțile de identitate?
Sau habar nu aveți că Plopeni Industrial Parc are ca unic acționar Consiliul Județean Prahova?", a scris deputatul Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, pe pagina personală de Facebook.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.