Avertisment al senatorului PSD Prahova Laura Moagher: Jumatate de milion de romani vor ramane in intuneric

Publicat in Politica 21 Iulie 2021 Actualizat: 21 Iulie 2021 10875 ori
Google+ WhatsApp
Avertisment al senatorului PSD Prahova Laura Moagher: Jumatate de milion de romani vor ramane in intuneric
Avertisment al senatorului PSD Prahova Laura Moagher: Jumatate de milion de romani vor ramane in intuneric

Sute de mii de gospodării vor fi deconectate de la rețeua electrică, peste jumătate de milion de români fiind aruncați în întuneric.
În România secolului 21 oamenii sunt siliți să se întoarcă la opaiț pentru că nu pot face fața prețurilor sălbatice rezultate din liberalizarea nesăbuită a energiei, decisă de guvernele lui Iohannis.
PSD cere convocarea de urgență a Parlamentului pentru adoptarea legii consumatorului vulnerabil.
Este necesar ca Parlamentul să adopte în regim de urgență,Legea consumatorului vulnerabil, având în vedere intenția guvernului de a anula prevederile ordonanței care asigura protecția acestor consumatori.
Este de neacceptat ca în secolul 21,peste 209.000 de gospodării din România să se reîntoarcă la opaiț pentru că n-au putut suporta liberalizarea sălbatică a pieței energiei dispuse de guvernele lui Iohannis. Și nu e vorba de rău platnici, ci de un fenomen social grav, rezultat al faptului că oamenii pur și simplu nu mai au bani să achite facturile majorate necontenit ale utilităților.
PSD condamnă vehement indolența și iresponsabilitatea guvernării actuale care,în loc să ia deciziile corecte,care să prevină ori să rezolve această realitate dramatică este preocupată de campanii electorale și de folosirea resurselor statului în interes de partid.
Situația este cu atât mai gravă cu cât actuala coaliție PNL-USRPLUS-UDMR susține că abia peste un an, în septembrie 2022, ar urma să fie aplicate măsuri concrete pentru susținerea consumatorului vulnerabil.

Laura Fulgeanu-Moagher,

Senator PSD PRAHOVA

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.