Actorul Mihai Mălaimare, despre actualii guvernanți: „Râzi până te îndoi!”

Publicat in Politica 21 Iunie 2021 1091 ori
Google+ WhatsApp
Actorul Mihai Mălaimare, despre actualii guvernanți: „Râzi până te îndoi!”
Actorul Mihai Mălaimare, despre actualii guvernanți: „Râzi până te îndoi!”

Cunoscutul actor Mihai Mălaimare se declară siderat de cât de „comici" sunt "absolut toți membrii acestei coaliții jalnice care guvernează România".

"Mă tot străduiesc să găsesc un subiect pentru o comedie, dar sunt siderat cât de „comici" sunt absolut toți membrii acestei coaliții jalnice care guvernează România. Cineva se întreba chiar: de unde-i scoate, Doamne?!? Nu am văzut de când sunt atât de mult penibil în tot ceea ce fac, încât, nu ai decât alternativa să râzi până te îndoi!

România se zguduie de râs la orice ieșire pe ecran a acestor ființe. De fapt, acest popor nu de comedie are nevoie, deoarece are motive de râs în fiecare secundă, el are nevoie de reculegere și de întoarcere întru credință deoarece nu mai are prea mult până ajunge la capătul drumului. Vom pierde, râzând, și țară, și avere, și respectul lumii întregi, așa cum, urându-ne prostește unii pe alții, ne-am pierdut demnitatea!

Când eram la Național, un actor de mâna a cincea (nici nu există așa ceva), a cerut dublură pentru un rol principal. I s-a acordat și a fost cel mai jalnic spectacol la care am asistat vreodată.

Râdeam în hohote de cât de prost era și abia târziu am realizat că, de fapt, râdeam de noi înșine pentru că râdeam exact ca proștii de o tâmpenie sinistră a unui foarte prost actor. Așa este și cu ăștia, ajunși din repetenți în pantofi de domni, iar noi râdem, pentru că, altfel, probabil, ar trebui să ne așezăm în fața unui ventilator și scuipăm! Voi găsi un subiect comic și voi face un spectacol la care publicul să râdă. Râsul românilor este mai cumplit decât colosala sabie dacică!", a scris actorul pe pagina sa de Facebook.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.