Breaking/ ROSAL a pierdut procesul cu CJ Prahova si are de platit 1,7 milioane de euro

Publicat in Politica 16 Iunie 2021 3410 ori
Google+ WhatsApp
Breaking/ ROSAL a pierdut procesul cu CJ Prahova si are de platit 1,7 milioane de euro
Breaking/ ROSAL a pierdut procesul cu CJ Prahova si are de platit 1,7 milioane de euro

 Rosal a fost acționat în instanță de CJ Prahova pentru neplata redevenței datorate in baza contractelor cu (ADI) Deșeuri Prahova, instituție subordonată CJ Prahova, iar instanța a decis ca Rosal sa plătească redevența datorată plus penalizări de întârziere, sumă ce se ridică în total la peste 8 milioane de lei, adică peste 1,7 milioane euro.

Potrivit publicației, ADI Deșeuri este instituția care a scos la licitație cele două contracte de colectare deșeuri menajere în baza cărora Rosal intervine în mai multe localități din județ. Totodată, ADI Deșeuri monitorizează derularea contractului și serviciile prestate de Rosal.

Operatorul de salubritate facturează populația de la care colectează deșeuri și la rândul ei trebuie să plătească o redevență către Consiliul Județean Prahova. Această redevență nu a fost plătită de către Rosal, motiv pentru care CJ Prahova a acționat firma în judecată.

Instanța a decis ca Rosal sa plătească redevența datorată plus penalizări de întârziere, sumă ce se ridică în total la peste 8 milioane de lei, adică peste 1,7 milioane euro.

Deciziile luate de Tribunalul Prahova în cele două dosare nu sunt definitive.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.