Uciderea ursului, organizată de unchiul ministrului Mediului, Tanczos Barna

Publicat in Politica 07 Mai 2021 1362 ori
Google+ WhatsApp
Uciderea ursului, organizată de unchiul ministrului Mediului, Tanczos Barna
Uciderea ursului, organizată de unchiul ministrului Mediului, Tanczos Barna

Uciderea ursului Arthur rămâne subiectul principal de discuție în România ultimelor zile. Nici nu e de mirare, de vreme ce ies la iveală tot felul de informații. Cea mai recentă are legătură cu ministrul Mediului. Mai exact cu unchiul său, Marcos Barna, șeful Asociației de Vânătoare din Ojdula, și cel care ar fi facilitat uciderea ursului. Potrivit jurnaliștilor de la Puterea, Marcos Barna este chiar unchiul ministrului UDMR al mediului, Tanczos Barna, care acum, la fel ca premierul Cîțu ieri (video via Ion Cristoiu), îl acoperă pe prinț.

Barna Tanczos: Nu știu dacă, nu știu dacă, nu știu dacă... dar totuși ce ascunzi...


„Nu știu dacă era vorba de acel urs sau nu, nu știu dacă cobora (în localități – n. red.) sau nu, nu știu dacă extragerea s-a făcut cu respectarea legii (...) Nu știu care este persoana care poate spune despre un urs sau cerb sau mistreț că este cel mai mare din țară. Acea persoană, clar, are puteri supranaturale (...) Nu știu dacă era cel mai mare sau era cel mai mic (urs – n. red.), dacă îl chema Arthur sau îl chema Ioniță. Aștept finalizarea anchetei", declara ieri ministrul Mediului, Barna Tanczos.

Unchiul cere, nepotul aprobă
Fondul de vânâtoare unde a fost împușcat ursul Arthur de către prințul austriac este deținut și administrat de către Asociația Vânătorilor și Pescarilor Sportivi „Botos" din localitatea Ojdula, județul Covasna.

Pentru această asociație, Barna Tanczos a emis ordinul de derogare pentru împușcarea unei ursoaice care produsese pagube în zonă. Însă, ceea nu spune ministrul Mediului este faptul că președintele Asociației Vânătorilor și Pescarilor Sportivi „Botos" Ojdula unde a fost ucis ursul Arthur este Markos Barna (foto stânga), nimeni altul decât unchiul ministrul Tanczos Barna.

Practic, a fost o afacerea în familie: unchiul Barna a solicitat derogare pentru împușcare, iar nepotul Barna a aprobat. Adică o mână spală pe alta și ambele fața familiei Barna!

Rămâne de văzut dacă prințul austriac va spune autorităților române sau austriece cât a plătit în plus pe lângă cei 7.000 de euro pentru împușcare ursului și către cine au mers banii!, conchid jurnaliștii Puterea.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Cele mai citite

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.