Hopa: asemănări între cazul „Vlăduț Voiculescu” și „Plicușor Ban”!

Publicat in Politica 04 Mai 2021 370 ori
Google+ WhatsApp
Hopa: asemănări între cazul „Vlăduț Voiculescu” și „Plicușor Ban”!
Hopa: asemănări între cazul „Vlăduț Voiculescu” și „Plicușor Ban”!

Avocatul Gheorghe Piperea îi ironizează pe reprezentanții partidelor de dreapta, în legătură cu războiul pe bugetul Capitalei, făcând referire la declarațiile USR PLUS despre Nicușor Dan. Piperea compară situația cu cazul „Vlăduț Voiculescu".

„Bucureștiul lui Plicușor Ban este în faliment.
Nu o spun eu, o spun usereplusiștii, filiala București.
E simpatic și amuzant că inșii respectivi îl acuză pe primarul general de o mare minciună comisă intenționat, ca urmare a elaborării proiectului de buget. Precizez că e vorba de actualul primar general ...
Așa cum Vlăduț Voiculescu a aruncat cu acuze de manipulare a cifrelor plandemice, tot așa ciracii din organizația de București aruncă acum cu acuze de falsificare a datelor bugetare și de estimări mincinoase. Iar Câțu pare că le ține hangul delatorilor lui Plicușor Ban.
Nu pot decât să laud această transparență, chiar dacă face parte din atacul la rupere asupra înaintașilor orbanieni – actualul primar general este rezultatul eforturilor lui Șică de a-l impune ca_candidat al dreptei „unite" ...
Dar stați, stați așa ...
A zis cineva „Bucureștiul este în faliment"?
Hopa ...
A zis cineva „derapaj la București", bugete fictive și cheltuieli umflate?
Hapa din nou ...
Păi, cum e cu „unitatea" aia a dreptei, bre? Și, mai ales, cum e cu sloganul „fără penali în funcții publice"?", a scris Piperea pe pagina sa de Facebook.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.