Senatorul PSD Prahova Laura Moagher, mesaj emotionant de Ziua Veteranilor de Razboi

Publicat in Politica 29 Aprilie 2021 301 ori
Google+ WhatsApp
Senatorul PSD Prahova Laura Moagher, mesaj emotionant de Ziua Veteranilor de Razboi
Senatorul PSD Prahova Laura Moagher, mesaj emotionant de Ziua Veteranilor de Razboi

Ziua Veteranilor de Război pe care o cinstim astăzi ne oferă ocazia să arătăm recunoștința noastră față de eroii care au luptat pentru acest popor, pentru faptele de arme, curajul și puterea de sacrificiu pe care le-au pus în slujba României.
Veteranii de razboi sunt exemplele noastre de vointă și de curaj, fiind cei care ne-au învățat că iubirea de țara se măsoară în luptă, prin sacrificiul și determinarea de a-ți apăra Patria atunci când este nevoie.
Lecțiile de patriotism pe care le transmit veteranii de război au o însemnătate deosebită pentru noi toți, fiind important să transmitem și generațiilor viitoare respectul pentru istoria acestui popor și pentru moștenirea pe care aceștia ne-au lasat-o, România.
Felicit cu această ocazie, Armata Română, pentru modul în care îi onorează pe veteranii noștri, iar celor care sunt în viață le doresc sănătate și la multi ani!

Laura Fulgeanu-Moagher,

Senator PSD PRAHOVA

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.