Senatorul Laura Moagher: PSD vine cu soluții pentru relansarea vaccinării!

Publicat in Politica 28 Aprilie 2021 493 ori
Google+ WhatsApp
Senatorul Laura Moagher: PSD vine cu soluții pentru relansarea vaccinării!
Senatorul Laura Moagher: PSD vine cu soluții pentru relansarea vaccinării!

PSD vine cu soluții pentru relansarea vaccinării!

Oamenii au pierdut și au suferit prea mult în această pandemie, inclusiv din cauza acțiunii haotice, adesea incompetente și corupte, a actualei puteri.
De aceea succesul campaniei de vaccinare si stoparea pandemiei trebuie sa fie un obiectiv național.
PSD vine cu alternativa care să facă posibilă tranziția suportabilă către normalitate si atingerea cât mai rapidă a țintei pentru obținerea imunității de grup.
PSD vrea pentru toți românii o viață normală, fără restricții, fără mască, copiii să meargă la școală, oamenii să călătorească, să se bucure de concerte, evenimente și activități sportive, spitalele să se redeschidă, firmele să funcționeze din plin, veniturile, inclusiv ale statului, să crească și astfel să susțină majorările legale de alocații, pensii și salarii, care măcar să mai atenueze din creșterea sălbatică a prețurilor provocată de guvernarea Coaliției Austerității.

-Adaptarea strategiei de vaccinare prin dezvoltarea centrelor de vaccinare ușor accesibile cetățenilor și acordarea de stimulente financiare medicilor de familie care reușesc să vaccineze un anumit procent de persoane de pe lista proprie.

-Campanie de informare dedicată mediului rural, corelată cu autoritățile si liderii de opinie locali; asigurarea vaccinării cu caravane cu program periodic fix și/sau cu medicii de familie

-Campanii de informare adaptate pentru fiecare grupă de vârstă:

-Finanțarea de către guvern de programe permanente de promovare credibile a vaccinării

-Sprijinirea agenților economici, mai ales din zona serviciilor și din alimentația publică, să desfășoare activități de consiliere pentru vaccinarea marii majorități a personalului propriu; acesta ar permite apariția de unități comerciale și de alimentație publică "FĂRĂ RISC" de infectare prin interacțiunea cu personalul.

-Opțiunea acordării zilei libere pentru angajați pentru momentul vaccinării.

-Acordarea de stimulente (tichete de alimente) persoanelor din categoriile defavorizate care optează pentru vaccinare.

-Constituirea Coaliției pentru Relansarea României care să cuprindă reprezentanți ai tuturor autorităților locale, parlamentari, reprezentanți ai asociațiilor profesionale și patronale, cu obiectivul clar de promovare a vaccinării și de revenire la viața normală.

Laura Fulgeanu-Moagher,
Senator PSD PRAHOVA

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.