Disperat, speriat si aproape condamnat, Portocala a luat-o razna!

Publicat in Politica 19 Aprilie 2021 3472 ori
Google+ WhatsApp
Disperat, speriat si aproape condamnat, Portocala a luat-o razna!
Disperat, speriat si aproape condamnat, Portocala a luat-o razna!

Atentiune, dragi cetateni!

Portocala a luat-o, oficial, razna! Disperat ca nu mai are pixul de procuror cu care "paradea cetatenii", Portocala s-a apucat de scris... pe bloguri.

Ascuns sub numele fictiv de "Emma", "Anastasia" sau alte nume alese probabil dintre fetisuirle sale, Portocala face ce stie mai bine si anume inventeaza.

Mai exact, a trecut de la stadiul de a inventa dosare si probe, la inventarea unor asa-zise "articole de presa", in care ameninta si injura (in stilul caracteristic) avocati,judecatori, politicieni, politisti, jurnalisti, etc, cu alte cuvinte, pe toti cei care l-au suparat vreodata in viata si nu i-au raspuns la favoruri sau comenzi.

Abandonat de lingaii din vremurile de glorie care ii plateau ciorba si bratarile cu diamante, disperat fiind ca este cercetat in peste 12 dosare penale, si ca pe numele lui sunt peste 60 de plangeri penale, dupa 30 de zile petrecute in arestul de la Campina, Portocala a ajuns la capat de drum.

Probabil socotind zilele pana cand isi va primi condamnarile din dosarele trecute de camera preliminara (care au inceput judecata pe fond), acesta mai incearca din ultimele zvacneli sa bage "batul prin gard", crezand ca cineva mai crede minciunile pe care le inventeaza.

Ce incearca Portocala zilele astea se cheama "a baga zânzanie".
Incearca si el...

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.