Andrei Volosevici: "Vom majora, in unele cazuri vom dubla bursele de merit lunare pentru elevi

Publicat in Politica 15 Aprilie 2021 404 ori
Google+ WhatsApp
Andrei Volosevici: "Vom majora, in unele cazuri vom dubla bursele de merit lunare pentru elevi
Andrei Volosevici: "Vom majora, in unele cazuri vom dubla bursele de merit lunare pentru elevi

Autorităţile ploieştene anunţă intenţia de majorare, până la dublare, a burselor acordate lunar elevilor cu rezultate deosebite.

Primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, a anunţat că proiectul de buget pe 2021 cuprinde sumele necesare pentru a finanţa acordarea acestor burse, promiţând că autorităţile nu vor repeta "scăparea" anilor trecuţi.

"S-au dublat anumite burse, toate sunt finanţate. N-o să mai facem în niciun caz scăparea anilor trecuţi. Din punctul meu de vedere, pentru un copil care face performanţă e o chestiune de recunoaştere şi în acelaşi timp de a-l ambiţiona să înveţe din ce în ce mai bine. Logica este, evident, să facem performanţă. Şi, slavă Domnului, eu zic că în Ploieşti facem performanţă şi trebuie să susţinem acest lucru în continuare", a declarat primarul Andrei Volosevici.

În 2020, Consiliul Local Ploieşti a aprobat acordarea burselor abia cu câteva zile înainte de Crăciun, practic pe finalul primului semestru, Consiliul Judeţean al Elevilor reclamând la momentul respectiv că întârzierea a fost cel puţin "nejustificată". Pentru 2021, autorităţile au promis burse mai mari, dar şi un regulament foarte clar cu privire la beneficiari şi performanţele care sunt recompensate.

Video aici https://www.telegrama.ro/administratie/video-prim%C4%83ria-ploie%C5%9Fti-anun%C5%A3%C4%83-majorarea-%C3%AEn-2021-a-burselor-pentru-elevii-cu-rezultate-deosebite.html

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Cele mai citite

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.