CJ Prahova CONCEDIAZA zeci de angajati de la DGASPC

Publicat in Politica 14 Aprilie 2021 2293 ori
Google+ WhatsApp
CJ Prahova CONCEDIAZA zeci de angajati de la DGASPC
CJ Prahova CONCEDIAZA zeci de angajati de la DGASPC

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Prahova anunţă că 2021 va aduce o regândire a schemei de personal la nivelul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, pornind de la ideea că, în prezent, la nivelul centrelor sociale subordonate există structuri proprii care fac ceea ce ar putea să facă şi structurile omoloage de la nivel judeţean.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Cristian Apostol, a precizat că la concursul pentru postul de director al DGASPC Prahova, în momentul analizei proiectului de management, se va pune accent şi pe politica de personal. Oficialul CJ a evitat să vorbească despre "restructurare", preferând să insiste pe "profesionalizare".

"Sunt departamente care există şi la nivelul direcţiei şi la nivelul centrelor sociale subordonate. Nu este nevoie, de exemplu, ca fiecare centru să aibă personal propriu pentru achiziţii, când se pot coordona achiziţiile direct de către structura judeţeană. Încercăm să profesionalizăm DGASPC Prahova. Nu văd de ce fiecare centru ar trebui să aibă servicii proprii care există şi la nivelul structurii judeţene", ne-a declarat Cristian Apostol. "Postul de director este scos la concurs în momentul de faţă, va trebui ca noul director să aibă şi o abordare orientată spre eficientizarea activităţii", a subliniat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Prahova.

Din punct de vedere valoric, cheltuielile DGASPC Prahova consumă mai mult de jumătate din bugetul anual total al Consiliului Judeţean, cu menţiunea că începând din acest an urmează să se revină la formula de calcul prin care autorităţile centrale asigură 90% din cheltuieli şi cele locale restul de 10%.

Sursa www.telegrama.ro

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.