Cutremur! S-a aflat de ce Voiculescu a zis ca testele rapide "nu sunt bune". Soc total! Pentru ca daca ar recunoaste ca sunt valabile, ar merge la puscarie! Vezi de ce

Publicat in Politica 06 Aprilie 2021 730 ori
Google+ WhatsApp
Cutremur! S-a aflat de ce Voiculescu a zis ca testele rapide "nu sunt bune". Soc total! Pentru ca daca ar recunoaste ca sunt valabile, ar merge la puscarie! Vezi de ce
Cutremur! S-a aflat de ce Voiculescu a zis ca testele rapide "nu sunt bune". Soc total! Pentru ca daca ar recunoaste ca sunt valabile, ar merge la puscarie! Vezi de ce

"OK Medical a formulat şi transmis astăzi, 01.04.2021, două plângeri penale împotriva angajaţilor DSPMB. Plângerile au fost înregistrate la DIICOT şi DNA şi au în vedere săvârşirea mai multor infracţiuni pasibil săvârşite de angajaţii DSPMB inclusiv infracţiunile de abuz în serviciu şi zădărnicirea combaterii bolilor.

Totodată astăzi, 01.04.2021, Compania a transmis şi către Ministerul Sănătăţii o adresă de clarificare a situaţiei din cadrul DSPMB, instituţie care refuză să îndeplinească obligaţiile legale impuse prin Ordinul nr. 2.240 din 30 decembrie 2020 emis de Ministerul Sănătăţii.

Vezi AICI plângerea către DIICOT.

Aprope 3000 de pacienți nu au fost înregistrați în sistem

Menţionăm că, începând cu luna februarie 2021 şi până la data depunerii plângerilor, în mod abuziv şi nelegal un număr de aproximativ 3000 de pacienţi nu au fost introduşi de angajaţii DSPMB în aplicaţia CORONA FORMS, pacienţii fiind raportaţi de către instituţia noastră conform prevederilor legale.  Această acţiune nelegală a angajaţilor DSPMB a generat şi generează o serie de efecte: raportarea eronată a numărului de persoane infectate cu SARS-CoV-2, neinstituirea obligaţiei de izolare pentru pacienţii depistaţi pozitivi, punerea în imposibilitate a pacienţilor de a beneficia de concedii medicale, punerea în imposibilitate a pacienţilor de a beneficia de îngrijiri medicale, prejudicii grave de imagine ale Companiei noastre etc.

Vezi AICI  și AICI solicitarea către DSPMB.

DSPMB a decis cercetarea disciplinară a medicilor epidemiologi

Deşi Compania noastră a depus mai multe solicitări de clarificare şi soluţionare a situaţiei descrise şi a purtat nenumărate discuţii cu conducerea DSPMB în care ni s-a promis remedierea situaţiei,  Directorul DSPMB, Oana Nicolescu, nu a întreprins nicio acţiune în acest sens, dimpotrivă, directorul DSPMB a decis cercetarea disciplinară a medicilor epidemiologi din cadrul DSP, care, împreună cu OK Medical, au propus măsuri constructive de combatere a pandemiei, invocând motive nereale, nelegale, cu scopul de a intimida şi de a ne forţa să renunţăm la demersurile noastre legale, juste şi corecte din punct de vedere epidemiologic.

De menţionat faptul că recomandările DSPMB cu privire la măsurile restrictive aplicabile NU au respectat recomandările epidemiologilor din cadrul DSPMB, ci au fost redactate de "specialişti" care NU sunt epidemiologi sau infecţionişti", a transmis OK Medical într-un comunicat.

Vezi AICI solicitarea către Ministerul Sănătății, după plângerile depuse.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Cele mai citite

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.