Fostul consilier judeţean Toma Pinţoiu a murit într-un spital COVID, la 64 de ani

Publicat in Politica 04 Aprilie 2021 1964 ori
Google+ WhatsApp
Fostul consilier judeţean Toma Pinţoiu a murit într-un spital COVID, la 64 de ani
Fostul consilier judeţean Toma Pinţoiu a murit într-un spital COVID, la 64 de ani

Doliu în politica din Prahova! Fostul consilier judeţean Toma Pinţoiu, tatăl actualului consilier prahovean PPU(sl) Alin Pinţoiu, s-a stins din viaţă în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce fusese infectat cu COVID-19.

Politicianul fusese internat la Secția Terapie Intensivă de la Spitalul Militar ROL 2 Aslan, din Capitală.

Foştii colegi au transmis mesaje de condoleanţe familiei îndoliate. "Suntem alături de tânărul nostru coleg, consilier judeţean Alin Pinţoiu, la greaua despărţire de tatăl său, Toma. Sincere condoleanţe familiei îndoliate! Nu te vom uita niciodată, Toni!",a fost mesajul semnat de prietenii din PPU(sl) Prahova. "Ne-a părăsit, după o grea suferinţă, prietenul nostru de-o viaţă, Toma PINŢOIU. Dumnezeu să te odihnească în pace, dragul nostru!", a transmis şi deputatul Graţiela Gavrilescu, preşedintele PPU(sl) Prahova, care a avut o lungă colaborare politică alături de fostul consilier.

Toma Pinţoiu a fost consilier judeţean în Prahova, începând din 2004 şi până în 2020, când a candidat pentru postul de primar al comunei natale, Valea Călugărească.

Sursa Actualitatea Prahoveana

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Cele mai citite

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.