George Simion cheamă oamenii în stradă, după noile restricții impuse în București: Sunt REVOLTAT!

Publicat in Politica 07 Martie 2021 Actualizat: 07 Martie 2021 912 ori
Google+ WhatsApp
George Simion cheamă oamenii în stradă, după noile restricții impuse în București: Sunt REVOLTAT!
George Simion cheamă oamenii în stradă, după noile restricții impuse în București: Sunt REVOLTAT!

Liderul AUR, George Simion, se arată extrem de revoltat din cauza faptului că Bucureștiul revine în scenariul roșu și susține că este timpul pentru proteste de amploare.

"Din nou scenariu roșu! Restaurantele și școlile se închid în București, Timiș și alte zone. Nici măcăr nu se poate respinge starea de alertă și aceste scenarii în Parlament. Alții decid în numele românilor. E timpul pentru proteste!", scrie George Simion.

Liderul AUR George Simion a luat poziție imediat după anunțarea noilor restricții din București și a făcut apel ca lumea să protesteze. Simion spune că noile măsuri afectează nu numai libertatea oamenior, dar și afacerile românești, ajunse la un pas de faliment din cauza restricțiilor.

Într-o filmare făcută în Centrul Vechi din București, un loc care devine, din nou, pustiu din 8 martie, odată cu închiderea reastaurantelor, liderul AUR a ținut să spună că demersul său nu este unul politic, ci civic.

"Iar se instaurează codul roșu, restricții și închiderea restaurantelor și afacerilor românești, parcă programatic. (...)

Pe noi nu ne pun să votăm starea de alertă, pentru că mâine aș vota ieșirea din orice stare și revenirea la normalitate. Trăim într-o dictatură în care oameni fără nume decid pentru noi, pentru afacerile românești, pentru soarta copiilor noștri.

Nu avem cum să ne manifestăm în parlament și singura cale prin care putem atrage atenția este să fim vocali. Trebuie să fim foarte vocali, să țipăm dacă e nevoie și să vă avem pe voi alături, în stradă, protestând... pentru că iar vin restricțiile, iar vin interdicțiile și nu mai suportăm Mergem până la capăt!" - a fost mesajul lui George Simion către români.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Cele mai citite

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.