Inca un dosar marca "Portocală", spulberat de instanta! Pica pe rand porcariile de dosare deschise din razbunare!

Publicat in Politica 05 Martie 2021 Actualizat: 05 Martie 2021 1090 ori
Google+ WhatsApp
Inca un dosar marca "Portocală", spulberat de instanta! Pica pe rand porcariile de dosare deschise din razbunare!
Inca un dosar marca "Portocală", spulberat de instanta! Pica pe rand porcariile de dosare deschise din razbunare!

Inca o victima a paraditorului Mircea Negulescu Portocala a primit achitare intr-un dosar deschis din razbunare, pe probe false si declaratii mincinoase obtinute sub presiune si santaj.

Jurnalistul Radu Adrian Ovidiu, cel care a indraznit sa scrie despre neregulile de la DNA Ploiesti din perioada "de glorie" Onea-Negulescu, a cazut victima lui Portocala. "Distrugatorul de destine" i-a deschis dosar penal jurnalistului, dupa reteta clasica, pentru a-l intimida si a-l determina sa opreasca orice investigatie si sa nu mai publice in propriul ziar informatii despre coruptia din DNA Ploiesti.

In 2019, Tribunalul Buzau l-a achitat pe Radu Adrian Ovidiu, motivand ca "fapta nu este prevazuta de legea penala". Parchetul a facut recurs, insa fara succes! Astazi, Curtea de Apel Galati a respins recursul si a mentinut solutia anterioara, pe motiv ca FAPTA NU EXISTA!

Astfel, dosarele pe care Negulescu le-a deschis in toata cariera sa de procuror la Haules continua sa pice in instanta, unul cate unul, iar pentru abuzurile savarsite, paraditorul risca ani grei de inchisoare.

Lista dosarelor fabricate de Portocala si gasca de la "Haules":


*Dosarul 427/p/2014 - deschis in baza probelor false si a declaratiilor mincinoase de martori sub acoperire pe numele lui Vlad Cosma.
*Dosarul 183/p/2013 - celebrul dosar care ii viza pe Mircea si Vlad Cosma, dar si pe angajati ai CJ Prahova. Dosarul a fost preluat de Onea si Giluela Deaconu de la Mircea Negulescu si a fost lucrat pe probe ticluite (celebrul "stick de memorie" etc). Se judeca la ICCJ.
*Dosarul 465/p/2013 - deschis de procurorul "Portocala" pe numele unor persoane fizice, pe care le-a acuzat de evaziune fiscala, in lipsa de probe. Dosarul a avut la baza denunturi date sub presiune si probe masluite. Se judeca la Tribunalul Prahova.
*Dosar 994/42/2015 - Deschis pe numele Andreei Cosma, lucrat de Alfred Savu sub atenta supraveghere a lui Lucian Onea. Dosarul a fost folosit de Negulescu pentru a o santaja pe Cosma si a obtine favoruri sexuale. Se judeca la ICCJ.
*Dosarul 308/P/2015 - Deschis pe numele lui Sebastian Ghita-Tudose-Viorel Dosaru-Aurelian Mihăilă-Emanuel Saghel - dosar lucrat de gasca Onea-Raileanu-Negulescu, bazat pe denunturi false. Acuzatiile au fost respinse de judecatori, iar toate victimele procurorilor de la Ploiesti au fost achitate pe fond la ICCJ.
*Dosar 190/P/2015 - Deschis pe numele lui Cristinel Toader - Celebrul dosar pe care Portocala i l-a deschis lui Toader "dintr-un fetis". Fostul sef al Politiei Locale Ploiesti a depus plangere pe numele lui Negulescu pe care l-a acuzat de influențarea declarațiilor, compromiterea intereselor justiției, cercetare abuzivă, represiune nedreaptă, purtare abuzivă și constituire de grup infracțional organizat. Se judeca la Tribunalul Prahova.
*Dosar 218/p/2014 - Dosarul HidroPrahova, lucrat de Onea si Giluela Deaconu, in care s-au atasat probe false precum tabelul cu alegatori din Republica Moldova. Netrimis in judecata.
*Dosar 47338/3/2016 - Cerasela Raileanu a lucrat, alaturi de Onea, dosarul Anei Maria Patru, existand indicii ca procurorii au atribuit indentitati fictive unor persoane care aveau si o alta calitate in cauza. Sectia penala a Tribunalului Bucuresti i-a obligat pe procurorii Lucian Onea si Cerasela Raileanu de la unitatea de elita DNA Ploiesti sa desecretizeze lista martorilor cu identitate protejata folositi in dosarul Anei Maria Patru.
*Dosarul tigailor deschis pe numele lui Daniel Savu si Sebastian Ghita - dosar prezentat si in spatiul public, unde exista inregistrari audio in care 5 martori protejati erau pusi sa minta simultan in biroul lui Savu Alfred.
*Dosarul Siveco 110/P/2016 al DNA Ploiesti care a fost preluat sub nr 249/P/2018 de catre DNA Bucuresti. Procurorii Onea si Raileanu sunt acuzati ca au constituit un grup infractional organizat folosindu-se de Irina Socol si Tiberiu Urdareanu pentru a inventa declaratii false la adresa lui Sebastian Ghita.
*Dosarul Ponta-Blair-Ghita - Dosarul despre care se stie ca a fost bazat pe denunturile redactate chiar de procurorii Savu si Negulescu, existand si o inregistrare care dovedeste acest lucru.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.