Nicușor Dan a pus-o în secret pe șefa sa de cabinet administrator al Bucureștiului

Publicat in Politica 25 Februarie 2021 820 ori
Google+ WhatsApp
Nicușor Dan a pus-o în secret pe șefa sa de cabinet administrator al Bucureștiului
Nicușor Dan a pus-o în secret pe șefa sa de cabinet administrator al Bucureștiului

Nicușor Dan a numit-o pe Diana Pungă – șefa sa de cabinet de la Primăria Generală – în funcția de administrator public al Municipiului București. Anterior, în timpul mandatului Gabrielei Firea, funcția a fost ocupată de Sorin Chiriță.

Diana Pungă are 35 de ani și – din informațiile SpotMedia.ro – a fost membru USB (partidul fondat de Nicușor Dan și care s-a transformat, ulterior, în USR).

Din informații SpotMedia.ro, Diana Pungă a absolvit studii umaniste la Universitatea din București și are experiență în principal în marketing și în PR.

Până la acest moment, Primăria Capitalei nu a publicat, pe siteul său, un CV complet al Dianei Pungă, din care să reiasă clar unde a lucrat aceasta la privat, care este experiența în domeniul public și care este viziunea ei pentru București.

De fapt, momentan, numele Dianei Pungă nu este nici măcar menționat ca manager public. Iar instituția nu a emis niciun comunicat de presă referitior la această numire. SpotMedia.ro a aflat informația și PMB a confirmat-o.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.