Barna, nimicul gonflabil cu ochelari

Publicat in Politica 24 Februarie 2021 844 ori
Google+ WhatsApp
Barna, nimicul gonflabil cu ochelari
Barna, nimicul gonflabil cu ochelari

Avertisment : atenție, acesta este un articol de propagandă rusească împotriva patrioților progresiști rrromîni ( plătit din fondurile secrete ale lui Vladimir Putin ) ! Conține doze de adevăr care pot provoca disconfort. A nu se lăsa la îndemîna copiilor adulți.

După ce am avertizat corespunzător cititorii patrioți, vigilenți și cam idioți sau spălați pe creier, putem trece la prezentarea faptelor. Adică, pardon, a feikniiuzurilor publicate de presa vîndută, plătită cu bani rusești ( e bine așa, domnu' Helvig & co ... ? ). Cică ar fi și imagini filmate, da' asta e propagandă, evident, ce vedeți nu-i adevărat!

Deci, ce se vede în imaginile alea, filmate și false ? Co-șeful USR-PLUS, adică Dan " dacă ieream io prej'dinte " Barna, își scapă ochelarii pe jos, din mînă, stînd el pe un fotoliu ministerial din prezidiul parlamentului. Dar nu-i ridică. Ochelarii, adică, de pe jos. Fiindcă Dan Barna e bărbat de stat, nu de ridicat ochelari de pe jos.

Prin urmare, o consilieră de-a domnului bărbat de stat și de șezut îi face un semn scurt și clar unui angajat al parlamentului. Și îi comandă să ia de jos ochelarii bărbatului de stat și de șezut pe nume Dan Barna.

Angajatul parlamentului se apropie de dl vicepremier Barna, iar dl bărbat de stat și de șezut îi arată cu degetul unde sînt ochelarii. Evident, ochelarii i-au căzut din mînă domnului bărbat de stat și de șezut în urma unei perfide acțiuni dușmănoase a spionajului rusesc, sprijinit de propagandiștii pro-Kremlin din presa românească vîndută lui Putin.

Angajatul parlamentului vede pe jos ochelarii bărbatului de stat și de șezut Dan Barna ( desigur, în urma acțiunii magistrale a degetului vicepremierului & co-președintelui USR-PLUS ), îi ia și îi înmînează propitarului. Case closed, cum ar zice un titan și clasic în vieață al polițiunii rrromîne. Muriți în chinuri, deci, spionajule rusesc & propagando kremlineză ! Patrioții rrromîni au învins din nou dușmanul istoric de la Răsărit !

Dacă lăsăm la o parte spumele & bulbucii patriotici & progresiști, e clar ca " Bună noaptea ! " că acest episod scurt ( inventat de propaganda rusească, după cum am mai zis ), nu e un detaliu nesemnificativ, ci unul absolut relevant pentru a înțelege cine sînt noii / vechii salvatori ai patriei : niște nimici de mîna a treia, niște neo-ciocoi 2.0 by Dinu Plăpumică & Piloțică S.A. Fiindcă Dinu Păturică e un model vechi, fumat demult.

Micul nimic lungan Barna a arătat din nou, cu această ocazie, care e, de fapt, materia din care sînt făcuți acești pseudo-reformatori ai patriei : multă flatulență gonflabilă. Ifose ieftine de lachei care se cred lorzi. Bețe infipte dorsal, pînă în laringe, și mers țeapăn, de roboți în costum.

Da, diavolul e în detalii. Deși, în cazul acestor flatulențe politice ambulante, nici nu mai era nevoie de detalii, fiindcă fîsurile lor magistrale au stricat deja aerul, cu asupra de măsură. Ca un biogaz de duzină, cu etichetă de Chanel no 5.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.