Mircea Rosca anunta demararea unui program de sprijin pentru IMM. Pentru ce se vor da banii

Publicat in Politica 23 Februarie 2021 400 ori
Google+ WhatsApp
Mircea Rosca anunta demararea unui program de sprijin pentru IMM. Pentru ce se vor da banii
Mircea Rosca anunta demararea unui program de sprijin pentru IMM. Pentru ce se vor da banii

Liberalul Mircea Rosca a anuntat, marti, ca urmeaza implementarea unui program dedicat sprijinirii IMM-urilor prin acordarea unor finantari de tip leasing. Banii vor putea fi folositi pentru achizitionarea de ehipamente, utilaje si vehicule in scop comercial.

Iata anuntul facut, astazi, de Mircea Rosca:

"Consider că firmele româneşti au nevoie de sprijin din partea statului şi în acest scop am avizat astăzi, în calitate de vicepreşedinte al Comisiei pentru industrii şi servicii, Programul de susținere a întreprinderilor mici şi mijlocii - "IMM LEASING DE ECHIPAMENTE ŞI UTILAJE".

Capitalul românesc trebuie promovat şi sprijinit, cu atât mai mult într-o perioadă marcată de grele încercări, aşa cum este cea cu care ne confruntăm acum, generată de pandemie. Pentru a putea diminua efectele economice negative ale crizei sanitare, trebuie să investim în firmele româneşti, să le creăm facilități pentru a-şi putea menține numărul de angajați şi să le ajutăm să se dezvolte.

Programul pe care l-am avizat astăzi facilitează finanțările de tip leasing financiar pentru achiziționarea de echipamente IT şi tehnologia informației, utilaje şi echipamente tehnologice, precum şi vehicule pentru transport mărfuri şi persoane în scop comercial, necesare realizării activității IMM-urilor, precum şi întreprinderilor afiliate care au un număr mai mare sau egal de 250 de angajați.

Îmi doresc să fie un număr cât mai mare de companii româneşti care să acceseze acest program şi să dezvoltăm, în spirit liberal, economia românească!".

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Cele mai citite

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.