„Cerșetorul” Iulian Bulai, dezbatere despre TVR cu propagandiștii Puterii

Publicat in Politica 23 Ianuarie 2021 1952 ori
Google+ WhatsApp
„Cerșetorul” Iulian Bulai, dezbatere despre TVR cu propagandiștii Puterii
„Cerșetorul” Iulian Bulai, dezbatere despre TVR cu propagandiștii Puterii

Ultima ispravă a „cerșetorului norvegian” Iulian Bulai, recuperat de USR de pe străzile din Oslo pentru a-l face parlamentar român, s-a consumat zilele trecute cînd, la Palatul Parlamentului, profitînd de faptul că este președintele Comisiei de Cultură din Camera Deputaților, a organizat o așa-zisă dezbatere pe tema Televiziunii Române.

La dezbatere au participat Ioana Avădani (Centrul pentru Jurnalism Independent), VLAD TĂUȘANCERăzvan Chiruţă (Newsweek), Cristian Delcea (Recorder), Dan Tăpălagă (G4Media), Sorin Ioniţă (Expert Forum), Mircea Toma (ActiveWatch) şi Cătălin Teniţă (deputat USR-PLUS şi membru al Comisiei). De remarcat că absolut nici unul nu are vreo legătură profesională cu televiziunea.

Am subliniat în această listă prin culoarea roșie un nume pe care nici dracul nu-l cunoaște: al lui VLAD TĂUȘANCE. El este nimeni altul decît cel care se laudă că l-a ajutat pe Klaus Iohannis să cîștige alegerile din 2014! Iată ce declara Tăușance unei oarecare Andreea Vasile, reporter pe platforma băturii energizante Red Bull România, despre rolul său în campania electorală a lui Klaus Iohannis: „M-am ocupat, în principal, de branding și de strategie online, apoi de strategie de conținut, implementare, tuning și certuri cu colegii. Am avut parte de o echipă multi-disciplinară și versatilă, așa că am jucat de mai multe posturi în cele trei luni de muncă. Obiectivele au relativ fost simple: să cîștigăm primul loc în online – peste 1.000.000 de likeuri și un reach de peste 5.000.000 – apoi să cîștigăm alegerile. Ne-am depășit obiectivele. Avem mai mulți fani ca Merkel sau Hollande, cel mai bun engagement, dar și clipuri cu un milion de unici și peste 100.000 de share-uri, adică mai bine decât Inna sau Obama”.

Putem spune, deci, că acest Vlad Tăușance este mîndria lui Klaus Iohannis și că invitația lui la dezbaterea „cerșetorului norvegian” nu este străină de dorința președintelui. Îi vedem, de altfel, împreună în această poză:

Alt participant la „dezbaterea cerșetorului norvegian” a fost Cristian Delcea, actualmente asociat la site-ul „Recorder” (?), unde se postează filme și interviuri anti-PSD. Nu vine de oriunde, ci de la „Adevărul”, oficina USR de multă vreme, unde a lucrat, potrivit spuselor sale, opt ani.

Marea problemă care se naște este: ce păzesc membrii PSD din Comisia de Cultură din Camera deputaților, care n-au scos un cuvînt despre inițiativa lui Iulian Bulai care, oricît de președinte ar fi, nu poate să facă chiar orice-i trece prin cap, că nu este în Piața din Oslo unde făcea pe Ibsen?

Dar, să vedem cine sînt acești membri ai Comisiei de Cultură pe care-i „conduce” Iulian Bulai:

Așadar, din Comisia de Cultură din Camera deputaților fac parte următorii membri PSD: Vulpescu Ioan, vicepreședinte, Badea Iulian-AlexandruFlorea Oana-Consuela, Tuşa Adriana Diana.

Cine sînt ei? Vulpescu Ioan este cel care a plagiat masiv în teza sa de doctorat (https://www.contributors.ro/de-ce-ne-ai-batjocorit/), deși a deținut chiar postul de ministru al Culturii în guvernele Ponta și Grindeanu!

Badea Iulian-Alexandru este nimeni altul decît fiul fotbalistului Pavel Badea! Nu are absolut nici o legătură cu domeniul cultural, fiind considerat, chiar de către colegii de partid,„un om fără CV, ci doar cu banii tatălui său celebru”! Cum a ajuns Badea jr. pe listele PSD Dolj este greu de înțeles, avînd în vedere faptul că tatăl său, Pavel Badea, a fost candidatul PNL la funcția de primar al Craiovei în 2016, fiind zdrobit de Olguța Vasilescu. Totuși, fostul fotbalist este unul dintre cei mai bogați craioveni, iar banii lui se pare că sînt buni și în campaniile electorale:

Tot în Comisia de cultură, din partea PSD, face parte și – surpriză! – Tuşa Adriana Diana, fosta membră PNL! Nici ea nu are legătură cu cultura, decît dacă și traseismul politic este un act de cultură.

Ultima pe lista pesediștilor din Comisia de cultură este Florea Oana-Consuela, pe care o știm doar din platourile de televiziune ca invitată.

În aceste condiții, de ce să ne mirăm că Iulian Bulai, „cerșetorul din Oslo”, face tot felul de trăznăi, fără ca măcar parlamentarii PSD din Comisia de cultură să reacționeze? Ce să zică ei, cînd n-au habar de nimic din ce înseamnă cultura?

Bulai și gașca de propagandiști ai Puterii discută despre TVR! O fi TVR o epavă-media, dar chiar așa de rău să fi ajuns?

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.