Diana Şoşoacă şi Alexandru Rafila, scandal în direct! „Sunt mai inteligentă decât alţii!”, „Absolut, se vede de la distanţă!”

Publicat in Politica 21 Ianuarie 2021 483 ori
Google+ WhatsApp
Diana Şoşoacă şi Alexandru Rafila, scandal în direct! „Sunt mai inteligentă decât alţii!”, „Absolut, se vede de la distanţă!”
Diana Şoşoacă şi Alexandru Rafila, scandal în direct! „Sunt mai inteligentă decât alţii!”, „Absolut, se vede de la distanţă!”

Disputa dintre Diana Şoşoacă şi Alexandru Rafila a plecat de la declaraţiile avocatei, care a spus la Antena 3 că a primit din partea mai multor centre de efectuare a testelor de tip RT-PCR informaţii conform cărora pe documentul pe care îl primeşte persoana testată de Covid-19 s-ar regăsi, în josul paginii, cu litere mici, textul: „Activitate de recoltare neacreditată RENAR". Aceasta a susţinut că sunt multe asemenea cazuri, inclusiv unul din cele mai mari centre de recoltare analize Covid-19 din ţară.

Alexandru Rafila a replicat că nu se pot acredita recoltările în sine, ci doar laboratoarele, care nu-şi pot asuma răspunderea pentru manipularea testelor care ajung la analize prin intermediul ambulanţelor. Reputatul medic a mai adăugat că şi dacă ar exista greşeli sau rezultate incorecte, persoana care a fost depistată pozitiv Covid-19 sigur are virusul, singura posibilitate de eroare fiind ca cineva pozitiv să primească un rezultat negativ.

Diana Şoşoacă, dialog incendiar cu Alexandru Rafila

Diana Şoşoacă: Adică şi cei negativi sunt tot pozitivi?

Alexandru Rafila: Mă lăsaţi să vorbesc?

Diana Şoşoacă: Totuşi, cred că pot să vă pun o întrebare!

Alexandru Rafila: Puneti întrebări în cascadă!

Diana Şoşoacă: Pentru că sunt mai inteligentă decât alţii!

Alexandru Rafila: Absolut, se vede de la distanţă!

Gafă în direct a avocatei
Discuţia a continuat, iar Diana Şoşoacă a folosit greşit cuvântul „septic", dorind să se refere la un mediu steril. „Un mediu septic înseamnă un mediu infectat", a corectat-o Alexandru Rafila. „A, da, aseptic", a revenit Diana Şoşoacă.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Cele mai citite

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.