Comunicat de presa PSD Ploiesti: Cerem includerea pe ordinea de zi a proiectului privind redeschiderea Oborului si pietelor din Ploiesti

Publicat in Politica 24 Noiembrie 2020 Actualizat: 21 Decembrie 2020 420 ori
Google+ WhatsApp
Comunicat de presa PSD Ploiesti: Cerem includerea pe ordinea de zi a  proiectului privind redeschiderea Oborului si pietelor din Ploiesti
Comunicat de presa PSD Ploiesti: Cerem includerea pe ordinea de zi a proiectului privind redeschiderea Oborului si pietelor din Ploiesti

PSD PLOIESTI

COMUNICAT DE PRESA

Partidul Social Democrat – organizatia municipala Ploiesti a luat act de intentia primarului municipiului de a initia un proiect privind redeschiderea activitatii in Oborul Ploiesti, cerinta sustinuta permanent de senatorul PSD Radu Oprea, si solicita includerea acestui proiect suplimentar pe ordinea de zi a sedintei de consiliu local din data de 26 noiembrie 2020.

Acest proiect de hotarare este o necesitate si am militat pentru normalitate intr-o perioada in care Romania se afla in haos din cauza masurilor catastrofale luate de Guvernul Orban, masuri care au ca finalitate falimentul producatorilor si comerciantilor romani.

Organizatia noastra a initiat o petitie semnata de peste 3.500 de ploiesteni prin care am solicitat redeschiderea pietelor agroalimentare, mesajul cetatenilor municipiului nostru fiind neechivoc in acest sens.

Drept urmare, consilierii locali PSD vor vota acest proiect, sustinand orice masura privind sprijinirea producatorilor locali si a comertului in pietele agroalimentare, cu respectarea cerintelor actuale de siguranta sanitara.

 

Biroul de presa PSD PLOIESTI

24.11.2020

P.E. - CMF 11200020

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.