Laura Moagher: Iohannis si PNL au respins dublarea alocatiilor. Dar bani pentru firmele de partid si scutiri de taxe pentru banci au gasit

Publicat in Politica 23 Noiembrie 2020 990 ori
Google+ WhatsApp
Laura Moagher: Iohannis si PNL au respins dublarea alocatiilor. Dar bani pentru firmele de partid si scutiri de taxe pentru banci au gasit
Laura Moagher: Iohannis si PNL au respins dublarea alocatiilor. Dar bani pentru firmele de partid si scutiri de taxe pentru banci au gasit

Fiecare zi de blocaj PNL-USR reprezintă un furt din buzunarele copiilor din această țară!

Iohannis, PNL și USR blochează dublarea alocațiilor. Iohannis a retrimis legea la reexaminare, iar senatorii PNL și USR au blocat dezbaterea acesteia, pentru a nu intra vigoare. Încasează lefurile de senatori, dar nu vin la serviciu să voteze alocațiile pentru copii.

Au găsit bani pentru pușculița electorală, prin fondul de rezervă al premierului, dar spun că n-au bani pentru copii.

Este o încălcare revoltătoare a promisiunilor făcute în ianuarie. Cine mai poate avea încredere în această guvernare atunci când spune că anul viitor nu vor crește taxele? Așa au mințit atunci, tot așa mint acum că nu vor crește taxele.

Au găsit bani să reducă taxele pentru bănci și marile corporații din asigurări sau energie, dar zic că n-au mai găsit bani pentru copii.

Au identificat resurse bugetare pentru plata anticipată a unor obligații către clientela lor de partid (Frații Micula, samsarii PNL cu titluri de proprietate), dar zic că nu pot da bani părinților, afectați de diminuarea veniturilor din cauza pandemiei și de cheltuielile suplimentare pentru a asigura mijlocele de acces la învățământul online pentru copiii lor.

Au avut bani pentru creșterea bugetelor serviciilor secrete, dar susțin că nu au bani pentru copii.

Iohannis este într-o contradicție scandaloasă: a refuzat să promulge dublarea alocațiilor pe care o promulgase în luna ianuarie. Atunci mima că este alături de copii, dar acum își arată cinismul pentru toți copiii din această țară.

La fel Orban și PNL sunt mincinoșii națiunii. În ianuarie, dădeau asigurări părinților și copiilor că ei vor dubla alocațiile la 1 august, susținând că PSD manipulează când susține că acest lucru nu se va întâmpla.

Laura Fulgeanu-Moagher,

Deputat PSD Prahova

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.