BOMBÃ!!! Iohannis si Orban FALSIFICA cifrele COVID! In nicio alta tara nu s-a intamplat asa ceva!

Publicat in Politica 23 Noiembrie 2020 834 ori
Google+ WhatsApp
BOMBÃ!!! Iohannis si Orban FALSIFICA cifrele COVID! In nicio alta tara nu s-a intamplat asa ceva!
BOMBÃ!!! Iohannis si Orban FALSIFICA cifrele COVID! In nicio alta tara nu s-a intamplat asa ceva!

Daca cineva mai avea dubii, explicam modul în care Iohannis și guvernul PNL ascund situația reală a pandemiei pentru a ține alegerile.

Iohannis și Guvernul PNL calcă pe cele peste 10.000 de cadavre ale bolnavilor COVID decedați și refuză să facă testarea necesară opririi pandemiei.

Iohannis și PNL sunt direct vinovați de explozia numărului de decese și de îmbolnăviri pentru că ascund cu premeditare realitatea. Au redus numărul testărilor pentru a putea justifica organizarea alegrilor în plină pandemie. Manipulează și falsifică datele și scad din pix gravitatea situației doar pentru a ține alegerile pe 6 decembrie.

Chiar și falsificând rezultatele, datele prezentate de guvern arată că doar o lună, în noiembrie, numărul de cazuri s-a dublat, comparativ cu cazurile însumate în perioada februarie – octombrie. S-a ajuns de la 240.000 de cazuri la 500.000 ceea ce impune măsuri de urgență, inclusiv amânarea alegerilor.

Disperarea cu care Iohannis și PNL vor să organizeze alegeri cu orice preț, fără a ține cont de numărul morților și al îmbolnăvirilor îi face să ignore și recomandările internaționale. În timp ce Comisia Europeană a anunțat că cea mai bună metodă de combaterea a pandemiei sunt testele rapide, Guvernul PNL a interzis vânzarea in farmacii a testelor pentru populatie.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.