PMP Prahova : " Sustinem turismul prahovean afectat de criza Covid!"

Publicat in Politica 23 Noiembrie 2020 266 ori
Google+ WhatsApp
PMP Prahova : " Sustinem turismul prahovean afectat de criza Covid!"
PMP Prahova : " Sustinem turismul prahovean afectat de criza Covid!"

"Partidul Mișcarea Populară susține că nota de plată a pandemiei nu trebuie plătită doar de unii și că statul nu trebuie să-i pedepsească pe cetățeni pentru propria incompetență.

Încă din luna iunie, am depus, ca deputat în Parlament, o declarație politică prin care atrăgeam atenția asupra situației dramatice în care se află HORECA în Prahova, al doilea județ ca dezvoltare turistică din România, din cauza prelungirii măsurilor anti-pandemie.
În programul nostru pentru România și pentru Prahova, propunem măsuri de compensare a pierderilor generate de pandemie întreprinzătorilor din domeniul HORECA.
Susținem stimularea și promovarea turismului prahovean, precum și dezvoltarea infrastructurii care permite creșterea acestuia, atât pe Valea Prahovei, cât și pe Valea Doftanei.
Pentru că suntem prahoveni ca tine, care țin cu tine. Și pentru că vrem să mișcăm România și Prahova către un viitor mai bun.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Cele mai citite

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.