Ce penibil!!!! Ludovic Orban, declarație grețoasă pentru Klaus Iohannis pe rețelele sociale

Publicat in Politica 18 Noiembrie 2020 423 ori
Google+ WhatsApp
Ce penibil!!!! Ludovic Orban, declarație grețoasă pentru Klaus Iohannis pe rețelele sociale
Ce penibil!!!! Ludovic Orban, declarație grețoasă pentru Klaus Iohannis pe rețelele sociale

Ludovic Orban a insistat pe mai multe rețele sociale cu o postare puțin ciudată, în care apără instituția prezidențială și pare că încearcă să îi salveze președintelui Klaus Iohannis imaginea.

"Suntem mândri de președintele nostru. Preşedintele este garantul unităţii şi stabilității naționale.

Preşedintele Iohannis este cel care a salvat imaginea României ȋn lume, ȋntr-o perioadă ȋn care alţii făceau tot posibilul de a ne duce la periferia lumii civilizate.

Klaus Iohannis a reușit să obțină o finanțare europeană fără precedent, în valoare de 80 de miliarde de euro, bani care vor fi folosiţi pentru dezvoltarea României.

Vom continua să apărăm Instituția Preşedintelui și nu-l vom implica pe Klaus Iohannis în disputa partidelor politice. Atacurile şi limbajul suburban la adresa Instituţiei Preşedintelui fac rău României şi nu ajută campania niciunui partid politic.

Klaus Iohannis a câştigat de două ori alegerile prezidenţiale şi este omul care beneficiază de cea mai mare ȋncredere ȋn rândul românilor.

Doar un parteneriat ȋntre preşedinte şi guvern poate garanta, ȋn următorii 4 ani, că România va merge pe drumul corect al normalităţii si dezvoltării", a scris Ludovic Orban atât pe Facebook, cât și pe Instagram.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.