Scandal monstru și amenințări cu moartea la Câmpina. Omul de afaceri Mihai Anastasescu: ” Nu l-am susținut, nu-l susțin și nu-l voi vota pe Alin Moldoveanu, un condamnat penal, pentru funcția de primar!”

Publicat in Politica 22 Septembrie 2020 6822 ori
Google+ WhatsApp
Scandal monstru și amenințări cu moartea la Câmpina. Omul de afaceri Mihai Anastasescu: ” Nu l-am susținut, nu-l susțin și nu-l voi vota pe Alin Moldoveanu, un condamnat penal, pentru funcția de primar!”

Un influent om de afaceri din Câmpina, Mihai Anastasescu, a emis un comunicat de presă prin care anunță că nu l-a susținut, nu-l susține și nu-l va vota pe Alin Moldoveanu pentru funcția de primar al Municipiului.
”Nu pot vota un condamnat penal pentru această funcție” susține Anastasescu.
Omul de afaceri Mihai Anastasescu, acționar al grupului de firme Neptun – Soceram, dar și primarul în funcție, Horia Tiseanu, au depus plângere penală la parchet pentru amenințare după ce în Câmpina au apărut mesaje compromițătoare împotriva celor doi.

”Cât privește faptele reprobabile de amenințare cu moartea îndreptate împotriva mea și a domnului primar Horia Tiseanu, vă informez că am formulat, atât eu cât și domnul Horia Tiseanu, plângeri penale care au fost înregistrate la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. Voi cere în cadrul anchetei testarea poligraf a celor responsabili. Am speranța că organele statului vor cerceta cu celeritate faptele semnalate” se menționează în comunicatul de presă al omului de afaceri din Câmpina.

Cel vizat de acuzații, Alin Moldoveanu, primarul comunei Poiana Câmpina și candidat independent la Primăria Câmpina la alegerile de duminică, 27 septembrie, nu a răspuns solicitărilor observatorulph.ro pentru un punct de vedere.

FOTO Documente: Plângerea penală pentru amenințarea cu moartea depusă la Parchet

 

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Cele mai citite

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.