Numai panarame! Dupa ce a "ras" niste beri cu prietenii, candidata PNL-USR la primarie s-a urcat bauta la volan

Publicat in Politica 21 Septembrie 2020 2198 ori
Google+ WhatsApp
Numai panarame! Dupa ce a "ras" niste beri cu prietenii, candidata PNL-USR la primarie s-a urcat bauta la volan
Numai panarame! Dupa ce a "ras" niste beri cu prietenii, candidata PNL-USR la primarie s-a urcat bauta la volan

Simona Spătaru, candidatul PNL-USR-PLUS la Sectorul 4, poate avea probleme grave, nu doar cu electoratul, ci și cu Poliția.

Spătaru a fost filmată în repetate rânduri, în timp ce consumă alcool, iar apoi se urcă la volan.

„Flagrantul" a fost făcut de către paparazzii Gândul.

Mai mult, pe lângă faptul că Spătaru consumă alcool se urcă la volan, ea trece și pe culoarea roșie a semaforului.

Iată ce scriu jurnaliștii citați:
„Atmosfera destinsă în care s-au desfășurat de fiecare dată "ședințele de partid" demonstrează relația sudată pe care Spătaru o are cu apropiații din "staff", iar "Noul București" despre care vorbește candidata de la 4 a primit deja prima "cărămidă", stropită din belșug fie cu bere, fie cu vin. Căci prima "ședință"– cel puțin de când avem noi imaginile – a avut loc pe 11 august, în jurul orei 20.30, iar a doua pe 19 august, la 22.30. De fiecare dată, Simona Spătaru și-a convocat echipa pe terasă, acolo unde au stabilit strategia de campanie printre sticle de bere și vin. Și nici "șefa" n-a stat departe de alcool.

Cine a spus că adevărul se află în vin se află într-o eroare capitală, fiindcă Simona Spătaru arată contracandidaților – după cum se poate constata în înregistrarea video prezentată, în exclusivitate, de GÂNDUL.RO – că poate descifra viitorul politic chiar și în spuma berii, cu atât mai mult atunci când se află alături de echipa sa. "Are încredere în oameni. Oamenii fac locul și încrederea este cimentul care ține la un loc un o comunitate", se menționează pe pagina de prezentare a Simonei Spătaru, iar realitatea de pe terasa respectivă susține prezentarea.

Așadar, prima dată, candidata la Primăria a golit o bere Azuga (din sticlă, profesionist), iar a doua oară s-a "reprofilat" pe vin. Altfel curg discuțiile în fața unei sticle sau a unui pahar. Și nu doar discuțiile, dar parcă altfel poți urca la volan, cu mai mult curaj. Așa s-au succedat lucrurile după prima întâlnire, când Simona Spătaru s-a retras de la masă și a plecat cu mașina de la local.

Dar despre "abilitățile" ei automobilistice sunt mult mai multe de povestit. Iar imaginile (fotografii & filmări) pe care vi le prezentăm în exclusivitate au surprins-o "în flagrant". Pe 18 august, în jurul orei 14.00, candidata de la 4 n-a ținut cont de linia continuă și a întors mașina fără să-i pese de ceeea ce ar putea urma. Apoi, pe 9, 10, 11 septembrie, a trecut nestingherită pe culoarea roșie a semaforului ca și cum acesta nici n-ar fi existat. Practic, "șefa" demonstrează că nu se supune niciunei reguli, lucru normal pentru un posibil viitor primar, nu?

Se poate observa în plus, pe parcursul mai multor zile, că avocata de 41 de ani este de-a dreptul "spumoasă" (ca o bere!) la volan, motiv pentru care l-ar face invidios până și pe celebrul Titi Aur.

Candidata PNL – USR – PLUS la Primăria Sectorului 4 reușește să încalce toate regulile de circulație, trecând cu nonșalanță nu numai peste 5-6 semafoare roșii sau întorcând pe linie continuă, ci intrând pe "interzis" și, nu în ultimul rând, parcând taman pe trecerea de pietoni și punând "avariile". Cu adevărat noul tip de politician...".

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.