(VIDEO) „Ipocrizia lui Iohannis în 70 de secunde”

Publicat in Politica 16 Septembrie 2020 645 ori
Google+ WhatsApp
(VIDEO) „Ipocrizia lui Iohannis în 70 de secunde”
(VIDEO) „Ipocrizia lui Iohannis în 70 de secunde”

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu îl acuză pe președintele Klaus Iohannis de „ipocrizie” după ce o protestatară a fost săltată de jandarmi marți la evenimentul inaugurării metroului din Drumul Taberei, la care a participat și președintele. Pleșoianu spune că același Iohannis, în 2018, „țipa la microfon, mai, mai să muște din el, că nu sunt lăsați românii să-și exprime „opinia politică”.

VIDEO: IPOCRIZIA lui IOHANNIS în 70 de secunde!

În 2020, în 30 de secunde, cinci jandarmi ridică un cetățean român care își exprimă „opinia politică” la adresa lui Werner. O singură „opinie politică” și… GATA, ridicăm cetățeanul, să nu care cumva să fie deranjat Măria Sa Werner! În 2018, deși nu avea ce să caute la congresul PNL, aceeași Mărie cu altă pălărie – Măria Sa Werner – țipa la microfon, mai, mai să muște din el, că nu sunt lăsați românii să-și exprime „opinia politică”.

…Werner? Hai, ieși cu o declarație publică și fii din nou ofuscat! Spune că nu mai suporți teroarea din regimul Orban-Iohannis… Uite ce frumos ziceai în 2018: „Așa ceva nu s-a mai întâmplat în România din anii întunecați ai comunismului!”… Hai, spune și acum exact la fel!

P.S. Aștept cu maxim interes să văd ce jurnalist îi va adresa această întrebare cu proxima ocazie…„, a scris Pleșoianu pe pagina sa de Facebook.

Oana Lovin,  sau ”Fata cu sparanghel”, cum mai este cunoscută, a protestat la inaugurarea metroului Drumul Taberei, strigând „celebrul” slogan.

Ea ar fi fost ridicată de jandarmi imediat.

Conform presei, Oana Lovin le-a spus jandamilor că recunoaște  și nu regretă cele spuse: ”Cum să regret că i-am zis m*ie lui Iohannis?”.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.