PNL a organizat petrecere ELECTORALA cu zeci de pensionari, intr-un restaurant. Distantarea sociala, imposibila

Publicat in Politica 11 Septembrie 2020 1191 ori
Google+ WhatsApp
PNL a organizat petrecere ELECTORALA cu zeci de pensionari, intr-un restaurant. Distantarea sociala, imposibila
PNL a organizat petrecere ELECTORALA cu zeci de pensionari, intr-un restaurant. Distantarea sociala, imposibila

Zeci de pensionari au participat la un eveniment electoral organizat de PNL Roman într-un restaurant, distanţarea socială fiind imposibilă.

Candidatul USR-PLUS la Primăria Roman, Radu-Constantin Samson, a postat pe pagina sa de Facebook un video filmat în timpul evenimentului organizat la restaurantul Grand Faraon.

Politicianul a povestit că mai multe microbuze de persoane au fost aduse din mai multe cartiere ale oraşului. Se pare că evenimentul ar fi fost organizat de deputatul PNL Leoreanu Laurenţiu-Dan şi secretarul de stat Leonard Achiriloaei, candidatul liberalilor la Primăria Roman.

"Eveniment electoral ilegal organizat de Stăpânul Romanului - domnul deputat Leoreanu. În această seară, 10 septembrie 2020, la restaurant Grand Faraon din Roman, au fost aduse cu microbuze persoane în vârstă din mai multe cartiere ale orașului. Evenimentul, cu Leonard Achiriloaei la "masa mirilor", a fost discret dar destul de aglomerat. În sală erau peste 65 de persoane, excluzând personalul restaurantului.

În timp ce dumneavoastră nu faceți botezuri pentru copii, nunți, aniversări sau praznice pentru cei plecați dintre noi, pentru secretarul de stat în Guvernul PNL, candidat la funcția de primar, se organizează chiolhane electorale ilegale, de nimeni altul decât cel care se crede stăpânul Romanului, domnul deputat Leoreanu.

Dacă vă întrebați ce discutam în materialul video, domnul Leoreanu îmi spune că e ziua tatălui lui și au făcut o mică masă. Ca la orice aniversare, pe mese sunt materiale electorale. Sper să fie ultima dată când e ziua tatălui domniei sale în această campanie electorală.

Totodată, domnul Leoreanu mi-a spus și că "noi trebuie să fim aliați", făcând și o aluzie deloc subtilă că eu, dacă-s cuminte, aș putea fi viceprimar. Așa o fi dumnealui obișnuit să cumpere oameni, cu funcții și beneficii.

Îl anunț pe această cale că:

1. EU NU SUNT DE VÂNZARE

2.LEGEA TREBUIE SĂ FIE RESPECTATĂ DE TOATĂ LUMEA, motiv pentru care am chemat poliția și voi insista să aflu care e sancțiunea dispusă pentru zădărnicirea combaterii bolilor, conform legislației în vigoare.

3. Domnul Leoreanu nu va mai fi stăpânul Romanului începând cu 27 septembrie", a scris Samson pe pagina sa de Facebook, în descrierea clipului video.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.