Bravo, PNL! Sunteti la fel ca "ciuma rosie"! Nelu Tătaru, ironizat de medici după angajarea unei cântărețe la Sănătate

Publicat in Politica 11 Septembrie 2020 2120 ori
Google+ WhatsApp
Bravo, PNL! Sunteti la fel ca "ciuma rosie"! Nelu Tătaru, ironizat de medici după angajarea unei cântărețe la Sănătate
Bravo, PNL! Sunteti la fel ca "ciuma rosie"! Nelu Tătaru, ironizat de medici după angajarea unei cântărețe la Sănătate

Mai mulţi medici l-au ironizat pe Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, în mediul online, după ce acesta a angajat o cântăreață pentru a se ocupa de gestionarea Spitalelor Regionale.

„Văd lumea scandalizată că Nelu a pus fără concurs (nu cum făcea ciuma roşie, prin angajare directă şi fără testarea cunoştinţelor) o fătucă de 24 de ani, cântăreaţă şi modelă, să se ocupe de spitalele regionale! Lume, ce-ai?! Păi, fii antenă: 1. Spitalele alea nu se fac, deci fata asta nu e nici un pericol pentru sănătatea naţiunii. Stai tranchila. 2. Ce era Napoleon Bonaparte la 24 de ani, aaa?! Exact: general! Inculţilor. Deeeci, ce tot măcăniţi ca are 24 de ani?! Nu ştiţi voi ce ştie Nelu. El o are sub....ochi. 3. Cum il cheama pe Nelu? Aaa?! Exact: TĂTARU! Unde e născută fata asta? În TĂTĂRUŞI! Vedeţi, măi, că sângele apă nu se face?! 4. Unde ziceaţi că s-a născut Ştefan cel Mare? Şi ce a făcut el, mai exact, la Lipnic?! Hai să vă vad....", a scris doctorul Marian Stamate, medic la Spitalul Clinic Colţea, pe Facebook.

Colegii au reacţionat folosind acelaşi ton ironic: „A învins tătarii. Tătari avem. Stefan cel Mare ne lipseşte... O fi talentată!... Da, dar Napoleon Buonaparte, italian de origine din Corsica, a pornit de jos, şi a parcurs toate etapele până la rangul de general şi ulterior mareşal... şi credeţi că fătuca asta nu? Oho, cred că are experienţă de 10 ani... când îi trece vârsta, îi trebuie un job de bază... zic că împuşcă 2 iepuri deodată!”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de medici.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.