Mama deputatului USR care și-a luat ilegal locuință ANL lucra chiar în instituția unde se depuneau actele

Publicat in Politica 13 August 2020 Actualizat: 13 August 2020 690 ori
Google+ WhatsApp
Mama deputatului USR care și-a luat ilegal locuință ANL lucra chiar în instituția unde se depuneau actele
Mama deputatului USR care și-a luat ilegal locuință ANL lucra chiar în instituția unde se depuneau actele

Newsweek România a publicat o anchetă bombă despre deputatul USR Stelian Ion. Candidatul pentru fotoliul de primar al Constanței în alegerile de luna viitoare ar fi obținut prin metode „neortodoxe" o garsonieră de la ANL. Pentru a pune mâna pe garsonieră, Stelian Ion ar fi încălcat de cel puțin patru ori legea, crescându-și în mod fraudulos punctajul.

Se întâmpla pe vremea când politicianul de astăzi era un tânăr avocat, apropiat de tabăra fostului primar PSD Radu Mazăre. Pentru a pune mâna pe garsonieră, Stelian Ion a încălcat de cel puțin patru ori legea, crescându-și în mod fraudulos punctajul. Unele dintre nereguli puteau fi sancționate chiar penal, dacă o anchetă ar fi fost efectuată la vremea respectivă. Jurnaliștii au prezentat documentele din dosarul pe care Stelian Ion l-a depus în anul 2004 la Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat (RAEDPP) Constanța, instituția responsabilă cu evaluarea solicitanților de locuințe ANL.

Coincidență sau nu, mama lui Stelian Ion lucra în cadrul instituției unde se depuneau actele. Deputatul a mărturisit că ea a fost cea care l-a încurajat:

"Depune mamă și tu, poate ai și tu, pe undeva noroc!" îi zise mama lui.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.