O noua inregistrare BOMBA! Ascultati-l pe "Portocala" cum spune ca vrea sa mai "paradeasca" pe cineva

Publicat in Politica 11 August 2020 Actualizat: 11 August 2020 616 ori
Google+ WhatsApp
O noua inregistrare BOMBA! Ascultati-l pe "Portocala" cum spune ca vrea sa mai "paradeasca" pe cineva
O noua inregistrare BOMBA! Ascultati-l pe "Portocala" cum spune ca vrea sa mai "paradeasca" pe cineva

"E un prost care tre' sa se duca la puscarie". Mantra ii apartine lui "Portocala", penalul care azi isi traieste faima in arestul din Campina.

Fragmentul face parte dintr-o noua intregistrare facuta in mediu ambiental si in care auzim cum si pe cine mai voia Negulescu sa mai "paradeasca". Evident ca intre victimele lui "Portocala" si dosarele penale deschise pe numele lor nu existau acuzatii reale, ci doar obsesiile si razbunarile lui "Zdreanta". Acesta este si motivul pentru care anchetele paraditorului erau ilegale cap-coada, de la probe false si pana la martori constransi, amenintati, unii dintre ei reali, altii "protejati", iar altii complet falsi, inventati.

Revenind la inregistrarea cu pricina, Negulescu se lauda ca "ancheta" e bomba, ca planul e facut si cand i sr atrage atentia ca exista neconcordante si pot aparea probleme, "Portocala" se lauda ca totul e bine pus la punct si ca "prostul trebuie sa mearga la puscarie". 

Lasand la o parte abuzurile si ilegalitatile din dosarele lui Negulescu, remarcam si superputerile pe care acesta si le-a conferit si anume decizia de a trimite sau nu la puscarie pe diversi. Cu alte cuvinte, "Portocala" confunda procuratura cu judecatoria, avand despre el parerea ca poate decide daca cineva merge sau nu dupa gratii. Or, asta e treaba de judecator, dar "Zdreanta" nu s-a poticnit niciodata in detalii. 

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.