Tipic PNL! Ministresa Anisie, vizita electorala in Prahova, unde a bagat capul in poza langa o investitie PSD

Publicat in Politica 10 August 2020 Actualizat: 10 August 2020 2175 ori
Google+ WhatsApp
Tipic PNL! Ministresa Anisie, vizita electorala in Prahova, unde a bagat capul in poza langa o investitie PSD
Tipic PNL! Ministresa Anisie, vizita electorala in Prahova, unde a bagat capul in poza langa o investitie PSD

Una din regulile nescrise ale politicii, de care unii abuzeaza la maximum, spune sa bagi capul in poza de fiecare data cand ai ocazia, cu scopul atragerii de capital electoral.

Desigur, capul intra in poza cand vine vorba despre fapte bune, fie ele facute de altii, nicidecum cand e de munca. Atunci, capul dispare brusc!

Un astfel de exemplu il reprezinta vizita ministrului Educatiei in Prahova, o vizita pur electorala, unde Anisie a bagat capul in poza langa un proiect derulat de PSD prin fonduri PNDL. Sa nu uitam ca PNDL-ul, sustinut de PSD, a fost infiintat cu scopul dezvoltarii mai facile a localitatilor, prin gestionarea eficienta a banilor si directionarea lor acolo unde comunitatile au mai mare nevoie.

PNDL-ul a fost aspru criticat de PNL, dar asta nu inseamna ca nu ne putem lauda cu proiectele altora cand ale noastre lipsesc cu desavarsire. Scopul scuza mijloacele, cum ar veni. Sau, la ciolan inainte, la razboi, inapoi.

Vizita ministresei in Gorgota a fost taxata de social-democratii prahoveni si bine au facut. Impostura si ipocrizia trebuie demascate cu orice ocazie, pentru corecta informare a opiniei publice :)

"Monica Anisie, ministrul liberal al Educației, face vizite electorale la investițiile finanțate de PSD PRAHOVA, pe Facebook.

Doamna ministru a Educației apreciază utilitatea și eficiența unuia dintre cele mai importante programe inițiate de PSD: programul PNDL.

Chiar dacă interesul doamnei ministru PNL Anisie a fost exclusiv electoral, nu putem să nu ne bucurăm că, astfel, recunoaște și înțelege necesitatea continuă de investiții în structura de învățământ din Prahova, deși, până în prezent, nu a binevoit să facă nimic în acest sens.

Îi comunicăm doamnei Anisie, în cazul în care nu știe, că investiția pentru care tocmai ce a bifat o vizită electorală, la Gorgota, a fost finanțată de Guvernul PSD, având o valoare totală de 7.855.785 lei și este semnat încă din 2017
.
Tot în 2017, prin același program PNDL, inițiat de PSD, primăria Gorgota a obținut finanțare pentru Extinderea rețelei de canalizare, în valoare de 6.581.048 lei.

Înțelegem că apreciați programele de dezvoltare PSD, dar unde sunt programele liberale?", a scris PSD

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.