Alegeri locale Prahova 2020. Candidatii PSD: Ion Stan candideaza in Aricestii-Zeletin

Publicat in Politica 10 Iulie 2020 1114 ori
Google+ WhatsApp
Alegeri locale Prahova 2020. Candidatii PSD: Ion Stan candideaza in Aricestii-Zeletin
Alegeri locale Prahova 2020. Candidatii PSD: Ion Stan candideaza in Aricestii-Zeletin

Printre primii social-democrati prahoveni care si-au anuntati candidatura la alegerile locale se afla Ion Stan, care va intra in cursa pentru functia de primar al comunei Aricestii-Zeletin.

Acesta a facut anuntul pe Facebook, unde a prezentat informatii legate de pregatirea educationala si profesionala, dar si o parte din viziunea despre functia de edil-sef.

Va prezentam integral textul publicat de Ion Stan:

Stimati Cetateni ai Comunei Aricestii-Zeletin,

Subsemnatul Stan Ion, cetatean roman, nascut la data de 04.09.1970 in comuna Baltesti, judetul Prahova, cu domiciliul permanent in comuna Aricestii- Zeletin, nr. 411, judetul Prahova, avand sprijinul Partidului Social Democrat, al carui membru sunt, supun atentiei dumneavoastra candidatura mea cu privire la alegerile locale organizate la data de 27.09.2020, pentru functia de primar al Comunei Aricestii Zeletin.
Am beneficiat de o pregatire militara, universitara si am urmat cursurile postuniversitare, specializarea Drept Civil si Comercial din cadrul Academiei de Politie Alexandru Ioan Cuza Bucuresti, avand o experienta vasta in domeniul mentionat. Pe parcursul carierei de politist mi-am desfasurat activitatea ca organ de cercetare penala al politiei judiciare in cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Prahova, la Serviciul Cercetari Penale, Serviciul Investigatii Criminale si Serviciul Rutier. In prezent sunt consilier juridic in cadrul Colegiului Consilierilor Juridici Prahova, obtinand definitivatul in profesie in anul 2011. Sunt o prsoana comunicativa, dinamica , hotarata, sociabila, cu mare putere de concentrare, care poate face fata oricarei provocari, interesat de o continua dezvoltare profesionala, caracteristici profesionale pe care doresc sa le pun in sprijinul cetatenilor comunei Aricestii Zeletin. Sunt casatorit, am un copil in varsta de 16 ani, elev al Colegiului Militar Dimitrie Cantemir Breaza, Dumnezeu ingaduind sa ma bucur de o armonie familiala deplina. Sansa de a va reprezenta ca primar mi-ar da ocazia sa-mi pun in evidenta capacitatile intelectuale si experienta acumulata pentru a indeplinii sarcinile functiei si nu in ultimul rand dorintele si problemele cetatenilor. Totodata in sprijinul candidaturii mele, pe langa aptitudinile si expertiza listata mai sus, doresc a mentiona interesul permanent si pasiunea pe care o manifest pentru binele si siguranta oamenilor.
In speranta ca am castigat increderea dumneavoastra, va multumesc pentru atentia acordata si sper sa va pot oferi mai multe detalii pe parcursul campaniei electorale organizate cu ocazia alegerilor locale. Voi fi onorat sa pun la dispozitia comunitatii din care fac parte, calitatile dobandite pana acum si nu voi neglija motto-ul ,, colaborare, respect si sprijin al autoritatilor locale fata de cetateni, in ideea ca PRIMARUL SI FUNCTIONARII PUBLICI SUNT IN SLUJBA CETATENILOR SI NU INVERS ”
Cu consideratie,

Ion Stan

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.