Mircea Cosma si-a lansat volumul "Adrian Paunescu - fiul Basarabiei", in Parcul Bucov. Adrian Nastase, prezent la eveniment

Publicat in Politica 09 Iulie 2020 1996 ori
Google+ WhatsApp

Joi, 9 iulie 2020, la Muzeul Memorial ”Constantin și Ion Stere” Bucov, secție a Muzeului Județean de Istorie și Arheologie Prahova, a avut loc lansarea albumului ,,Adrian Păunescu - fiul Basarabiei”. Cu acest prilej, Răzvan Radu – muzeograf coordonator la Muzeul „Casa Domnească”, Brebu a susținut prelegerea “28 de ani de la încheierea ostilităților militare transnistrene – iulie 1992/ iulie 2020 și crearea pseudo-statului transnistrean.

Volumul dedicat poetului Adrian Paunescu, semnat de Mircea Cosma, a fost lansat in prezenta a numerosi oaspeti, printre care politicieni, oameni de cultura, istorici sau autoritati judetene.

Potrivit lui Cosma, cu prilejul lansarii, presedintele Confeuropa din Italia, Calogero Campisi, a primit placheta omagiala a casei memoriale "Adrian Paunescu" si Diploma de Excelenta pentru promovarea proiectelor de investitii italiene si altruismului in neolatinitate.

In plus, ocazia a fost una ideala pentru discutii pe teme de dezvoltare economica a Republicii Moldova, iar urmarile bunei relatii dintre Mircea Cosma si Campisi nu au intarziat sa apara:

"Profesia de a fi ROMAN inseamna si participarea la realizarea unor proiecte in neolatinitatea rasariteana. Intrerupta de coronavirus, cooperarea romano-italo-moldoveneasca a avut azi o revenire in forta a Confeuropa. Presedintele Calogero Campisi si apropiatii sa ,prezenti azi la Bucov cu prilejul lansarii Albumului "Adrian Paunescu-fiul Basarabiei", a anuntat deplasarea la Cimislia in zilele de 24-27 septembrie 2020 a grupului de 23 investitori italieni pentru amplasarea in Parcul Industrial Cimislia a unor investitii. Continuam cu viata pre coronavirus calcand", a anuntat Mircea Cosma.

Printre invitati s-a aflat si viceprimarul orasului Breaza, Alexandra Bran, care a tinut sa transmita public aprecierile pentru activitatea si rezultatele presedintelui SMV Ploiesti, Mircea Cosma: "Felicitări Excelenta! Tot respectul și aprecierea pentru munca depusă, creatia dumneavoastră, iubirea de cultura și de țara!".

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.