Jegos! Dupa ce au castigat capital politic de pe urma Colectiv, PNL si USR se bat care sa fie "mã-sa" lui Selly

Publicat in Politica 07 Iulie 2020 Actualizat: 07 Iulie 2020 1147 ori
Google+ WhatsApp
Jegos! Dupa ce au castigat capital politic de pe urma Colectiv, PNL si USR se bat care sa fie "mã-sa" lui Selly
Jegos! Dupa ce au castigat capital politic de pe urma Colectiv, PNL si USR se bat care sa fie "mã-sa" lui Selly

Asa cum ne-au obisnuit, politicienii ar face orice pentru popularitate si pentru a castiga electorat, iar tacticile sunt, in marea lor majoritate, de-a dreptul dezgustatoare.

Dupa ce au calarit cum au stiut mai bine cadavrele victimelor de la Colectiv, miscare ce a dus la schimbarea clasei politice dintr-una slaba intr-una dezastruoasa, acum, PNL si USR incearca sa se urce in bratele vloggerului Selly, un pustan nu doar popular in randul tinerilor, dar si destul de desteptut pentru varsta lui.

Sigur, nu media de 9.60 obtinuta la Bacalaureat i-a facut pe politicienii dreptei sa tabere ca hienele pe bietul copil, ci faptul ca Selly le-ar putea aduce capital electoral in randul generatiei foarte tinere, plaja pe care nu o poti convinge prea usor cu sloganuri rasuflate si promisiuni despre pensii, relansari economice si scutiri de impozite sau TVA.

Prima care si-a infipt ghearele in tricoul vloggerului si a incercat sa-l "revendice" a fost chiar ministrul Educatiei, Monica Anisie, o catastrofa nastionala din punct de vedere intelectual si administrativ, dar care, om politic fiind, a simtit miros de oportunitate. Anisie i-a propus lui Selly „să fie parte a schimbărilor”, declarand ca si-l doreste in Ministerul Educatiei. Evident, Anisie n-a facut nimic mai mult decat sa bata campii, neexistand o formula oficiala de asociere dintre cele doua  entitati. Tot ce a vrut Anisie a fost sa se asocieze, pe ea si partidul, cu numele unui tanar bun la invatatura, popular si indragit. Daca voia cu adevarat sa stea de vorba cu Selly si sa-i afle propunerile/sugestiile pe teme de educatie,  putea face in particular, fara sa anunte pe toate posturile media ce intentioneaza sa faca. De remarcat si tupeul doamnei Anisie de a flutura steagul reusitelor lui Selly la invatatura, in conditiile in care stimabila n-a contribuit cu un cap de ata la imbunatatirea sistemului.

La fel a procedat si USR-istul Claudiu Nasui, care, vezi-Doamne, promovează și se arată întru totul de acord cu poziția vloggerului Selly, cel care a expus problemele sistemului de educație din România. Năsui consideră că, în acest moment, politicienii bagă mizeria sub preș și nu au viziune pentru a-l repara.

”Probabil cel mai bun clip despre sistemul de educație pe care îl vom vedea.

Vloggerul Selly ne spune de fapt că împăratul este gol. Sistemul de educație de stat este un dezastru." spune Nasui. Oare domnul Nasui nu si-a dat seama pana acum ca Imparatul este gol si ca educatia in Romania e un dezastru? Era necesar sa se nasca Selly ca domnul Nasui, cu pretentii de politician, sa afle toate astea?

Mult mai trist e, de fapt, ca oamenii satui de PSD vor alege un rau si mai mare, asa cum s-a demonstrat. Iar asta a fost planul PNL sau USR din prima clipa. Sa speculeze electoratul care vrea o schimbare.

Singura diferenta intre PSD si dreapta politica e ca primii nu au investit milioane de euro in pagini de Facebook, postaci si asa-zisi formatori de opinie, care sa taxeze la secunda orice suvita de par nelalocul ei sau greseala gramaticala. Daca ar fi facut-o, Viorica Dancila ar fi devenit mic copil pe langa Anisie,Turcan, Orban sau Iohannis iar Dragnea, "pistol cu apa" in comparatie cu smenarii de azi, deghizati in salvatori. 

Niste milioane bine plasate in online ar fi scos in strada #hashtagi de stanga, care sa urle impotriva celor peste 100 de OUG-uri date, aproape jumate dintre ele, noaptea ca hotii. Dar PSD a ales stilul clasic, mult mai pasiv, iar asta nu-i va costa doar pe ei, ci si pe noi toti.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.