Liderul tineretului ALDE, mâhnit de decizia Guvernului privind restaurantele: 'Haosul din guvernarea Orban ne duce într-o situație de-a dreptul halucinantă'

Publicat in Politica 03 Iulie 2020 684 ori
Google+ WhatsApp
Liderul tineretului ALDE, mâhnit de decizia Guvernului privind restaurantele: 'Haosul din guvernarea Orban ne duce într-o situație de-a dreptul halucinantă'
Liderul tineretului ALDE, mâhnit de decizia Guvernului privind restaurantele: 'Haosul din guvernarea Orban ne duce într-o situație de-a dreptul halucinantă'

Co-președintele ALDE București, Claudiu Daniel Catană, acuză că „tupeul lui Orban depășește orice limită”, asta pentru că „încă o dată și-a arătat disprețul față de domeniul HoReCa, grav afectat de criza de coronavirus, prin declarațiile de aseară de la televiziune prietenă”

„După ce în urmă cu 2 luni a spus senin că pentru el sectorul HoReCa e irelevant pentru că nu contribuie suficient la PIB, acum, Orban, cu tupeu, după o lună și jumătate de stare de urgență, vine și le spune patronilor de restaurante că vor pune la punct un grup de lucru în care să discute condițiile de redeschidere a restaurantelor! Cât tupeu să ai să spui după atâta timp că abia acum analizezi condițiile pentru redeschiderea restaurantelor? De peste 2 luni cei din sectorul HoReCa cer Guvernului să vină cu soluții pentru redeschiderea restaurantelor, dar Orban și gașca îi ignoră! Restaurantele trebuiau deschise de la 1 iulie, dar domnii Orban și Tătaru au decis, prin voința proprie, că nu e cazul, punând în pericol mii de afaceri în domeniu și zeci de mii de locuri de muncă!

Prin tot ce face, Orban arată clar cât de puțin contează pentru Guvern faptul că firmele din industria ospitalității sunt multe deja cu un picior în groapa falimentului!

”Avem disponibilitatea de a deschide, daca se ajunge la o intelegere privind un set de reguli", asta spune arogant ca un stăpân de moșie Orban.

Dle Orban, accidental ajuns premier, de 2 luni de zile cei din domeniul HoReCa spun că sunt gata să implementeze TOATE regulile de protecție, doar pentru a putea redeschide restaurantele, ca să nu intre în faliment!”, se arată pe pagina de Facebook a lui Daniel Catană.

Șeful tineretului ALDE, Daniel Catană, a mai spus că „haosul din guvernarea Orban ne duce într-o situație de-a dreptul halucinantă: avem hoteluri, pensiuni deschise, dar nu avem restaurante pentru turiști!”

„Cât de lipsit de minte să fii? Iar în condițiile astea, Orban le cere românilor să își facă în țară concediile. Și cum ar trebui să facă? Își iau în geamantan și o pâine și niște salam, ca să aibă ce să mănânce?

Întrebarea e simplă: de ce până acum nu s-a discutat și stabilit un astfel de set de reguli? Probabil pentru că lui Orban îi place mai mult să bea în biroul de la Guvern decât să meargă la restaurant, unde se cere o minimă etichetă!”, a conchis co-președintele ALDE București.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.