BREAKING - Nelu Tătaru a anunțat AMÂNAREA măsurilor de relaxare

Publicat in Politica 29 Iunie 2020 1210 ori
Google+ WhatsApp
BREAKING - Nelu Tătaru a anunțat AMÂNAREA măsurilor de relaxare
BREAKING - Nelu Tătaru a anunțat AMÂNAREA măsurilor de relaxare

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat, luni, că a fost decisă amânarea măsurilor de relaxare care ar fi trebuit să intre în vigoare la 1 iulie.

„Recomandările specialiștilor din grupul tehnic sunt de a amâna noile măsuri de relaxare pe care le aveam pentru 1 iulie, urmărind evoluția numărului de cazuri, evoluția cazurilor ATI, evoluția deceselor. În ultimele două săptămâni, o parte din concetățenii noștri nu au respectat regulile și am văzut creșterea transmiterii comunitare. S-a decis la nivelul grupului tehnic să amânăm cea de-a patra măsură de relaxare”, a declarat la Digi24 Nelu Tătaru.

El a mai spus că în perioada următoare dacă vor fi rezultate favorabile într-o săptămână, atunci vor putea fi anunțate noi măsuri de relaxare.

Ministrul Sănătății a precizat că a participat la o întâlnire cu premierul Ludovic Orban, ministrul de Interne, Marcel Vela, și și Raed Arafat.

269 noi cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus s-au înregistrat în ultimele 24 de ore în România. Au murit în total 1.634 persoane și s-au vindecat 18.912.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.