VIDEO ULUITOR filmat pe ascuns. Sef de DSP numit politic (PNL) amenință și umilește cadrele medicale care cer autorităților echipamente de protecție

Publicat in Politica 31 Martie 2020 Actualizat: 31 Martie 2020 3483 ori
Google+ WhatsApp
VIDEO ULUITOR filmat pe ascuns. Sef de DSP numit politic (PNL) amenință și umilește cadrele medicale care cer autorităților echipamente de protecție
VIDEO ULUITOR filmat pe ascuns. Sef de DSP numit politic (PNL) amenință și umilește cadrele medicale care cer autorităților echipamente de protecție

Uitați-vă la filmulețul de mai jos, de la Arad, unde un șef de DSP local numit politic amenință și umilește cadrele medicale care cer autorităților echipamente de protecție împotriva virsului. Cer să nu fie condamnați la contaminare, atât! Doamne Dumnezeule! În ce țară trăim?

SUNTEM ÎN SCENARIUL PATRU: Statul și-a bătut joc de cadrele medicale, iar acum îi terorizează cu amenințări. Medicii trebuie ajutați, protejați, lăsați să-și facă treaba. Domnilor guvernanți, creați-le condițiile și nu vă mai băgați peste medici!

România a intrat în Scenariul patru al pandemiei COVID-19. Sunt cele mai grele momente, cea mai sensibilă perioadă, fiecare oră, fiecare decizie, poate fi decisivă. Este cel mai prost moment să intri în război cu personalul medical, îngerii noștri păzitori care sunt prima linie de apărare a României în lupta cu acest virus.

Până acum statul și-a bătut joc de oamenii în halate albe: nu le-au oferit echipamente de protecție corespunzătoare, au preferat să testeze politicienii decât medicii cei mai expuși, le-au băgat pumnul în gură, interzicându-le să comunice situația reală din spitale! Iar acum statul îi amenință cu pușcăria pe cei care vor să-și dea demisia. Sunt reflexe a unui aparat de guvernare a cărui incompetență e egalată doar de aroganță și agresivitate.

Domnilor guvernanți, am văzut cu toții ce s-a întâmplat la Gerota! Vedem ororile de la Suceava! Vedem problemele grave de la Arad, de la Spitalul Universitar din București, de la Spitalul de Urgență Floreasca. Vedem foarte bine că, pentru că ați gestionat prost situația, ați pus în pericol viața medicilor, v-ați bătut joc de ei și, astfel, ne-ați pus în pericol pe fiecare dintre noi.

Iar acum încercați să mușamalizați situația pentru că vă interesează un singur lucru: să nu pierdeți capital electoral!

Domnule Orban, dumneavoastră și echipa dumneavoastră trebuie să faceți urgent următoarele: este un ordin din partea „armatei” în halate albe, fără de care nici dumneavoastră nici noi nu am există în această perioadă! Spuneți adevărul despre ce se întâmplă în spitale! Spuneți pe ce ne putem baza! Opriți bătaia de joc și amenințările la adresa medicilor și personalului medical! Oferiți-le respect, oferiți-le resurse, oferiți-le armele de care au nevoie în acest război!

Alex Coita, politolog

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.