Dobre + "Portocalã" = LOVE

Publicat in Politica 24 Ianuarie 2020 Actualizat: 24 Ianuarie 2020 3478 ori
Google+ WhatsApp

Bombă pe piaţă politică! Abia pronunţată sentinţa de către Curtea de Apel Ploieşti prin care, în luna decembrie a anului trecut, fostul primar Andrei Volosevici a fost achitat pentru gravele acuzaţii ce i s-au adus, aceasta a fost atacată cu apel de către primarul Adrian Dobre! Ati citit bine! 

 

Ca sa intelegeti cat de speriat de candidatura lui Volosevici e Dobre, aflati ca edilul a depus apelul la hotărârea de achitare a prietenului sau din copilărie pe 31.12.2019! De REVELION!!!

 

Prin acest gest, Dobre i-a creat o situaţie imposibilă lui Andrei Volosevici, acesta fiind pus în imposibilitate de a candida din partea PNL la alegerile locale deoarece, nefiind finalizat dosarul sau penal, nu îndeplineşte aceleaşi criterii de integritate impuse de PNL chiar din anul 2016. Iar PNL, aflat într-o uşoară cădere la intenţia de vot, nu îşi va permite să pună pe lista un “puscariabil”, aşa cum erau denumiţi cei cu dosare penale chiar de către preşedintele Iohannis, informeaza jurnalulph.ro.

 

In timp ce Volosevici i-a deschis o uşa lui Dobre în 2016, acesta i-a dat cu uşa în cap în 2020. Aşa, ca între vechi prieteni ce s-au declarat a fi fost în copilărie, mai arata sursa citata.

 

Ramane de vazut daca ploiestenii il vor taxa la vot pe Adrian Dobre pentru ca a incercat sa le blocheze sansa de a alege un primar pe care l-au regretat in ultimii ani.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.