Alegeri la PSD Ploiesti. Cristian Ganea, reconfirmat presedinte al organizatiei

Publicat in Politica 21 Ianuarie 2020 687 ori
Google+ WhatsApp
Alegeri la PSD Ploiesti. Cristian Ganea, reconfirmat presedinte al organizatiei
Alegeri la PSD Ploiesti. Cristian Ganea, reconfirmat presedinte al organizatiei

Viceprimarul Ploiestiului, Cristian Ganea, a fost reconfirmat in functia de presedinte al PSD Ploiesti, in cadrul alegerilor interne desfasurate marti seara, la sediul organizatiei.

De altfel, Ganea a fost singulul candidat la functia de conducere, avand sprijinul intregii filiale.

Deputatul PSD Laura Moagher a tinut sa-l felicite pe Ganea pentru rezultatele obtinute in mandatul anterior, manifestandu-si increderea ca organizatia va respecta si pe viitor principiile partidului.

"Felicitari domnule Cristian Mihai Ganea!
Ore, zile de munca incununate de succes!
Calitatea muncii este confirmata de rezultatul de astazi.
Prezenta colegului nostru, a domnului deputat Daniel Suciu,confirma ca Organizatia PSD Ploiesti, condusa de Presedintele Ganea duce mai departe principiile partidului: prosperitate,solidaritate,demnitate.", a scris Laura Moagher, pe FAcebook.

Inaintea sedintei de alegeri, Ganea a declarat: "Voi candida alături de un Birou Politic Local în care vor exista anumite schimbări.  În cazul în care voi fi reconfirmat în funcția de președinte al PSD Ploiești, atât eu cât și colegii cu care voi face echipă avem ca obiectiv să câștigăm alegerile locale, indiferent de numele candidatului Partidului Social Democrat pentru funcția de primar al Ploieștiului”, a afirmat Cristian Ganea.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office