Astia radeau de Dancila! Un ministru s-a făcut de râs, în ședința de Guvern: Ce cuvânt nu a putut pronunța, în ciuda repetatelor încercări

Publicat in Politica 20 Ianuarie 2020 16094 ori
Google+ WhatsApp
Astia radeau de Dancila! Un ministru s-a făcut de râs, în ședința de Guvern: Ce cuvânt nu a putut pronunța, în ciuda repetatelor încercări
Astia radeau de Dancila! Un ministru s-a făcut de râs, în ședința de Guvern: Ce cuvânt nu a putut pronunța, în ciuda repetatelor încercări

Ministrul Lucrărilor Publice, Ion Ștefan, s-a emoționat, luni, în timpul ședinței de Guvern, încercând să pronunțe numele programului PNDL (Programul Național de Dezvoltare Locală). Acesta a avut dificultăți în a pronunțat PNDL 2, ieșindu-i mereu doar PNL.

"Pentru PNLD... PNLD... pentru PNDL 2... PNDL... PNL... (n.r.) ocupându-mă mai mult de PNL, mi se mare mai... da...În perioada 7-18 ianuarie, Ministerul Lucrărilor Publice a continuat controalele în teritoriu, au fost vizate 1.554 de solicitări în valoare de aproximativ 900 de milioane de lei. În urma controlului efectuat de Corpul de control, au fost verificate 139 de UAT-uri din judeţe, valoarea decontărilor solicitate de acestea a fost de 320 de milioane de lei. În urma controalelor au fost găsite în neregulă 19 solicitări neconforme, cu o valoare de 10 milioane de lei ", a declarat Ion Ştefan.

Ministrul a adăugat că, tot în aceeaşi perioadă, au fost verificate de inspectorii ISC în întreaga ţară 1.497 de solicitări de plată pe PNDL 1 şi PNDL 2.

"Pe PNDL 1 au fost verificate 215 solicitări, 6 lucrări au fost neconforme, cu valoare de 2.162.717 de lei, iar 6 cereri au fost retrase de către deponenţi, în valoare de 2,4 milioane de lei. Pentru PNDL 2 am avut în vedere un control a 1.282 de solicitări, au fost 43 găsite neconforme, cu o valoare de 27 de milioane de lei, iar 18 au fost retrase în mod voluntar, cu o valoare de 10 milioane de lei ", a mai declarat Ion Ştefan.

Ministrul a concluzionat că, în total, în cele două săptămâni de control, "au fost găsite în neregulă lucrări în valoare de 53 de milioane de lei".

"Lucrările au fost retrase de la plată, urmând ca în această săptămână şi în săptămâna următoare să efectuăm plăţile pentru lucrările găsite conforme în teritoriu", a declarat Ion Ştefan.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.