"Guvernul meu" A ANULAT licitația pentru cumpărarea tramvaielor noi care ar fi urmat să ajungă la Ploiești

Publicat in Politica 20 Ianuarie 2020 2923 ori
Google+ WhatsApp
"Guvernul meu" A ANULAT licitația pentru cumpărarea tramvaielor noi care ar fi urmat să ajungă la Ploiești
"Guvernul meu" A ANULAT licitația pentru cumpărarea tramvaielor noi care ar fi urmat să ajungă la Ploiești

Ministerul Dezvoltării a anunţat, în ultima perioadă, mai multe licitații privind achiziția de mijloace de transport în comun pentru municipii din țară.

Cea mai recentă decizie în acest sens a fost luată pe 24 decembrie și vizează procedura care ar fi adus, Ploieștiului, 20 de tramvaie noi.

Potrivit informațiilor furnizate de SICAP și citate de economica.net, în cadrul acestei proceduri ar fi trebuit cumpărate 40 de vehicule noi, 20 pentru municipiul Ploiești și câte 10 pentru Galați și Brăila. Numai investiția pentru municipiul prahovean este estimată la 160 de milioane de lei. Numai că banii nu vor fi cheltuiți, se pare, prea curând, și nici tramvaiele noi nu vor ajunge să circule prin Ploiești în scurtă vreme. Singura ofertă depusă, din partea Durmazlar VFU Pașcani, nu a fost considerată acceptabilă.

În luna noiembrie, au fost anulate și procedurile pentru Botoșani și Craiova, mai scrie sursa citată.

Culmea, la începutul anului, cu prilejul punerii în circulație a unui nou lot de autobuze în Ploiești, primarul municipiului, Adrian Dobre, se arăta optimist și anunța că, în curând pe străzile vom vedea și cele 20 de tramvaie noi, plus 20 de troleibuze și 9 autobuze, toate achiziționate prin proiecte derulate de Ministerul Dezvoltării.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.