Portocalã, surprins camuflat pana in dinti, sa nu fie recunoscut pe strada! Obiectul controversat cu care a iesit din Bricodepot

Publicat in Politica 24 Decembrie 2019 3317 ori
Google+ WhatsApp
Portocalã, surprins camuflat pana in dinti, sa nu fie recunoscut pe strada! Obiectul controversat cu care a iesit din Bricodepot

Rusinea magistraturii, penalul Mircea Negulescu "Portocala", a fost zarit la Bricotepot, cu noaptea in cap, imbracat pana in dinti, ca nu cumva sa fie recunoscut.

Daca va intrebati ce mai face Zdreanta cand nu se ocupa cu masluirea probelor din dosarele deschise din razbunare sau cand nu comanda articole platite in ziare, iata ca avem si un raspuns. 

Camuflat, cu sapca si gluga, de frica sa nu fie huiduit, Zdreanta a iesit din magazin cu un ciocan. Nu stim care e intrebuintarea pe care i-o va da Negulescu, poate s-a apucat de tamplarie, dar e posibil ca paraditorul sa-si fi dat seama ca in acest moment al vietii sale ar fi mai util sa-l foloseasca la proverbul "a-si da singur cu tesla in ...".

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.