Adriana Săftoiu face PRAF conducerea PNL: Îmi este rușine! Nu mai gândim, ci ne supunem"

Publicat in Politica 19 Decembrie 2019 10852 ori
Google+ WhatsApp
Adriana Săftoiu face PRAF conducerea PNL: Îmi este rușine! Nu mai gândim, ci ne supunem"
Adriana Săftoiu face PRAF conducerea PNL: Îmi este rușine! Nu mai gândim, ci ne supunem"

Deputatul PNL, Adriana Săftoiu, susține că se simte rușinată cu deciziile conducerii PNL și ale Guvernului. Săftoiu arată că sunt primiți oameni de la PSD, în ciuda promisiunilor din campanie, se atacă la CCR legile făcute de PNL în opoziție sau se acceptă asumarea răspunderii pe buget.

”Îmi este rusine.
Ne anulăm decizii (în campanie, am declarat că ușile sunt ferecate pentru membri PSD, dar, după campanie, au devenit membri PNL), votăm împotriva propriilor convingeri (vezi alocația pentru copii), ne pregătim să sesizam la CCR legile noastre (reducerea TVA de la 19% la 16% ,la produse alimentare de la 8 la 5) spunând "Hei, noi, PNL în opoziție am făcut legi neconstituționale", acceptăm ca miniștri respinși de comisiile parlamentare (într-o țară în care se spune că Parlamentul reprezintă voința poporului și nu Guvernul) să rămână miniștri, creând un precedent periculos, acceptăm asumarea pe buget, un precedent și mai periculos, votăm incriminarea "drogurilor" intr-un mod total aberant...e cel mai mare haos parlamentar pe care l-am văzut si asta pentru că nu mai gândim, ci ne supunem. 
Îmi doresc din toată inima să fie sfârșitul unui asemenea mod de a face politică. Să te supui doar ca sa îți mai asiguri un loc pe liste?! Vai de așa viitor”, scrie Adriana Săftoiu.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.