Rectificare PNL: Guvernul Orban TAIE 4 miliarde de lei de la educație, autostrăzi și irigații

Publicat in Politica 02 Decembrie 2019 2470 ori
Google+ WhatsApp
Rectificare PNL: Guvernul Orban TAIE 4 miliarde de lei de la educație, autostrăzi și irigații
Rectificare PNL: Guvernul Orban TAIE 4 miliarde de lei de la educație, autostrăzi și irigații

Rectificare PNL: unde dă și unde taie guvernul Orban:


- 4 miliarde de lei de la educație, autostrăzi și irigații
+ 25 milioane de lei pentru pensiile speciale de la serviciile secrete

PNL a aprobat rectificarea bugetară: - 4 miliarde la educație, autostrăzi și irigații, +25 de MILIOANE LA PENSIILE SPECIALE pentru lucrătorii din serviciile secrete. Asta este filosofia liberală: mai puțin pentru societate, mai mult pentru privilegiile celor din instituțiile de forță.

La Agricultură și Transporturi nu au tăiat doar pentru acest an, ci și din ce era alocat pentru anii următori. Au redus semnificativ sumele pentru „creditele de angajament”, adică cele pe care guvernul se angaja să le plătească în anii următori pentru lucrările care nu se pot finaliza într-un singur an, cum sunt autostrăzile sau sistemul de irigații.În plus, deși acuză că nu mai sunt bani și umflă deficitul, PNL a pus de-o parte pentru ultima lună 650 de milioane de lei în fondul de rezervă, la dispoziția premierului Orban. Adică o pușculiță politică pentru clienții PNL! Vorba englezului: Follow the money!

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.