Primele efecte ale guvernarii liberale se vad si la Ploiesti: De la 1 ianuarie, taxele si impozitele locale cresc cu 4,6%

Publicat in Politica 07 Noiembrie 2019 1254 ori
Google+ WhatsApp
Primele efecte ale guvernarii liberale se vad si la Ploiesti: De la 1 ianuarie, taxele si impozitele locale cresc cu 4,6%
Primele efecte ale guvernarii liberale se vad si la Ploiesti: De la 1 ianuarie, taxele si impozitele locale cresc cu 4,6%

Primăria Municipiului Ploiești și Serviciul Public Finanțe Locale informează ploieștenii că, proiectul de hotărâre privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2020 poate fi consultat pe paginile de internet ale celor două instituții, la adresele web www.ploiesti.ro și www.spfl.ro .

Astfel, în urma întâlnirilor pe care primarul municipiului Ploiești, Adrian Florin Dobre, le-a avut cu reprezentanții Consiliului Local Ploiești și directorii din cadrul municipalității s-a decis ca, în proiectul de hotărâre ce este supus dezbaterii publice, cuantumul impozitelor și taxelor locale să fie la nivelul anului 2019, indexat cu rata inflației de 4,6%, conform Hotărârii Consiliului Local nr. 100/2019 și art. 491 din Codul fiscal.

Reamintim în acest context că, decizia finală privind proiectul de hotărâre privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2020 va fi luată în cadrul Consiliului Local Ploiești.

Persoanele interesate pot transmite în scris propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de hotărâre amintit direct la sediul Serviciului Public Finanțe Locale Ploiești din B-dul Independenței nr. 16 (program: luni, marți, joi 08.00-16.30, miercuri 08.00-18.30, vineri 08.00-14.00) sau prin email, la adresa finantelocale@spfl.ro , până la data de 14 noiembrie 2019.

Totodată, menționăm că, dezbaterea publică privind proiectul de hotărâre privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2020 se va desfășura în data de 29 noiembrie 2019.

sursa: comunicat Primaria Ploiesti

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.