Zeci de drumuri locale din comuna Tomşani vor fi asfaltate

Publicat in Politica 22 Octombrie 2019 493 ori
Google+ WhatsApp
Zeci de drumuri locale din comuna Tomşani vor fi asfaltate
Zeci de drumuri locale din comuna Tomşani vor fi asfaltate

37 de drumuri locale din satele Magula, Tomșani și Sătucu, aferente comunei Tomșani, vor fi modernizate în perioada următoare, după finalizarea procedurii de achiziție lansate de autoritatea locală.


Toate aceste drumuri sătești, cu lungimi cuprinse între 31 de metri și 642 de metri, sunt în prezent din pământ și pietriș, iar lucrările vizează așternerea de covoare asfaltice pe o lungime totală de 4,2 kilometri, pe o suprafață de 37.203 de metri pătrați în intravilanul comunei Tomșani. Lungimea de 4,2 kilometri liniari ce vor intra în modernizare include și racordările cu străzile adiacente, valoarea lucrărilor de asfaltare fiind estimată la circa 1,5 milioane de lei.


Pe platforma drumurilor sătești care fac parte din lista celor ce vor intra în modernizate, în perioadele de precipitații stagnează apa de ploaie, iar în perioadele secetoase, aceste drumuri sunt greu accesibile din cauza prafului insuportabil degajat în aer.


Drumurile locale care fac obiectul licitației sunt cu pietriş și prezintă degradări specifice drumurilor cu îmbrăcăminţi rutiere nemodernizate – gropi, fǎgaşe, cedări locale, denivelări. Toate aceste degradări determină îngreunarea traficului rutier, în special în perioadele cu precipitații, iar asfaltarea va conduce la îmbunătățirea clară a condițiilor de circulație.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.